Νάπολη Πατρών: Με Τζαβέλα και Μπακασέτα στο πλευρό της στην Τουρκία… (φωτό)


Η Νάπολη Πατρών βρίσκεται στην Τουρκία αυτόν τον καιρό για να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά. Εκτός του ότι τα πάει καλά ποδοσφαιρικά, η αποστολή φαίνεται να περνάει και καλά, έχοντας και την ευκαιρία να συναντήσει συμπατριώτες ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν εκεί την καριέρα τους!

Χωρίς να χρειάζεται να προσθέσουμε εμείς περισσότερα, σας παραθέτουμε την ανάρτηση της ίδιας της ομάδας και φωτογραφικό υλικό στο τέλος:

«Δεν ήταν μόνη της η Νάπολη Πατρών στο παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την Λεβάντε στην 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου, αφού στο γήπεδο της παραλίας Κλεοπάτρα στο τουριστικό θέρετρο της Ανατολικής Μεσογείου, εκεί που φιλοξενείται το “World Winners Cup”, παραβρέθηκαν και δύο Έλληνες που διαπρέπουν με την τοπική ομάδα στην κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου της Τουρκίας.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας και Τάσος Μπακασέτας, που αγωνίζονται με την ομάδα της Αλάνιασπορ στην “Süper Lig” της γειτονικής χώρας (σ.σ. μαζί με τον Σιώπη), τίμησαν την Πατρινή ομάδα με την παρουσία τους και μετά το τέλος φωτογραφήθηκαν μαζί με τους παίκτες της Νάπολη, που είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους δύο άσσους των “πορτοκαλοπράσινων” της πόλης.

Οι δύο Έλληνες μάλιστα αποτέλεσαν κεντρικό θέμα για τους φίλους του ποδοσφαίρου άμμου που βρέθηκαν στο γήπεδο (με τις φωτογραφίες και τα αυτόγραφα να μην σταματούν), μιας και αυτή τη στιγμή οδηγούν την Αλάνιασπορ στην κορυφή του πρωταθλήματος και ήταν βασικοί πρωταγωνιστές νίκη της Αλάνιασπορ επί της Ρίζεσπορ με 3-0 την περασμένη Κυριακή.

Οι “Ναπολιτάνοι” της πόλης μας, βρέθηκαν το μεσημέρι στο γήπεδο της Αλάνια και παρακολούθησαν την προπόνηση των Ελλήνων κάτω από τις οδηγίες του Ερόλ Μπουλού, γνώριμου από το πέρασμα του από Πανιώνιο, Ολυμπιακό κ.ο.κ

Α.Π.Σ. ΝΑΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ

“Φτάσε όπου δεν μπορείς”»

  Φωτορεπορτάζ

Περισσότερα: