Ν. Αναστόπουλος: Περιμένουμε εννιά μήνες να παίξουμε ποδόσφαιρο


Ιδιαίτερα απογοητευμένος και προβληματισμένος για τη μη έναρξη των πρωταθλημάτων και ο προπονητής της Καλαμάτας Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ.

Στη συνέχεια ακολουθούν οι δηλώσεις του:

«Περιμένουμε εννέα μήνες τώρα να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Εννέα μήνες και ούτε ευρώ στα ταμεία των ΠΑΕ. Γιατί η Α’ Εθνική και όχι εμείς; Λυπάμαι που το λέω αλλά αυτοί που αποφασίζουν δεν ξέρουν τι αποφασίζουν. Γιατί λένε όχι στο ποδόσφαιρο σε Superleague 2 και Football League και ναι σε εκπομπές στην τηλεόραση με 20 και 30 άτομα να χορεύουν μέσα στο στούντιο. To ποδόσφαιρο δεν μεταδίδει τον ιό. Ήρθε πια η ώρα να ξεκινήσουμε, έστω και μετά τις γιορτές. Η Καλαμάτα έχει την τύχη να έχει ένα Γιώργο Πρασσά και να τα καλύπτει όλα, όπως σίγουρα και κάποιες ΠΑΕ ακόμη, οι άλλες ομάδες όμως τι θα κάνουν;

Στόχος φυσικά της Καλαμάτας φέτος, αν παίξουμε όντως τελικά, είναι η άνοδος. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται, του λείπει η Μαύρη Θύελλα, μια πολύ μεγάλη ομάδα, με πάρα πολύ κόσμο και με σπουδαία ιστορία, η οποία όμως αργά ή γρήγορα θα επανέλθει στην Α’ Εθνική κατηγορία. Οφείλουμε πάρα πολλά ξαναλέω, στον Γιώργο Πρασσά, ο οποίος κάνει και πολλά έργα στις υποδομές της ομάδας, σε όλα τα γήπεδά της. Στο γήπεδο όμως φέτος πρέπει να δείξει ξανά στον κόσμο της πως είναι Μαύρη Θύελλα, όχι μόνο να το λέμε αυτό, το όνομα που της βγήκε πριν από πολλά βέβαια χρόνια.

Δεν διαφέρει σε τίποτα σχεδόν από οργάνωση η Footbal league με την Superleague 2 από την Superleague 1.

Οφείλει λοιπόν να το δει επιτέλους πια αυτό η Πολιτεία. Η λίγκα έχει κάνει πολλά αιτήματα, το ένα μετά το άλλο παρακαλώ, στους αρμοδίους για να αρχίσουν τα πρωταθλήματα και αυτοί λένε τώρα πως δεν τα έχουν δει.

Δεν φταίει όμως μόνο ο κορονοϊός που δεν έχουμε αρχίσει ακόμη.

Φταίνε και κάποιες ομάδες με τις συνεχείς ενστάσεις και προσφυγές τους, κάθε εβδομάδα σχεδόν έκαναν και έτσι με όλα αυτά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε τελικά.


Περισσότερα: