Μπαράζ ανόδου Αιτωλ/νίας: Ναυπακτιακός Αστέρας – Όμηρος Νεοχωρίου 0-0 (βίντεο-φωτό)Κοσμοσυρροή το μεσημέρι στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου από 2.000 φιλάθλους που πήγαν να δουν τον μεγάλο αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον Ναυπακτιακό και τον Όμηρο.

Φίλαθλοι από Αιτωλοακαρνανία αλλά και από Αχαΐα είδαν ένα ματς περίπου σαν αυτό πριν δύο εβδομάδες στο Νεοχώρι. Λίγες καλές στιγμές, πολλές διακοπές με το 0-0 να χαρακτηρίζεται δίκαιο σε γενικές γραμμές.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ναυπακτιακός είναι με το ενάμιση πόδι στη Γ’ Εθνική, αρκεί στα δύο εναπομείναντα ματς να πάρει μία νίκη. Έχει να παίζει εντός με Μεσολόγγι και εκτός με Τρίκαρδο Κατοχής.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Σχοινά στο 20′, τον Σαμπανέι στο 51′ και οι φιλοξενούμενοι με τον Ματσίγκα στο 15′ και τον Γκάτση στο 27.

Ο Ναυπακτιακός έπαιζε με 10 παίκτες από το 67′ λόγω αποβολής του Λαγού με δεύτερη κίτρινη για θέατρο σε φάση που ζήτησε πέναλτι.

Καλή η διαιτησία του Ματσούκα (Κωσταράς-Κολοσιώνης).

Συνθέσεις:

Ναυπακτιακός Αστέρας: Μούζος, Καζανάς, Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Θεοχάρης, Καντάνης, Λαγός, Γιαννόπουλος (50′ Κονίδας), Μελετίδης, Σχοινάς (70′ Καραγιάννης), Σαμπανέι (65′ Αγγελόπουλος).

Όμηρος Νεοχωρίου: Δουλιώτης, Παπανικολάου (68′ Κοκώνης), Ματσίγκας (84′ Κορομηλάς), Αλεξόπουλος (80′ Θεοδωρίδης), Τσώνης, Μανθόπουλος, Μπούνας, Τσίμπιτσης, Σεραφίγγος, Γκάτσης,Μπουλούμπασης.

  Φάσεις και γκολ


  Συνεντεύξεις

Στην κάμερα του thematch.gr μίλησαν ο προπονητής του Όμηρου Νεοχωρίου Χρήστος Καραπίτσος και ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού Ντίνος Τσουκαλάς.

  Φωτορεπορτάζ


Προβολή: 1...82 από τις 82 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: