Μπαράζ ανόδου Α’ Αιτωλοακαρνανίας: Όμηρος Νεοχωρίου – Ναυπακτιακός Αστέρας 0-1 (φάσεις-δηλώσεις-φωτό)Ήταν ένα ματς που θα έκρινε πολλά στη μάχη για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Στο Νεοχώρι Όμηρος και Ναυπακτιακός μονομάχησαν μπροστά σε 1000 φιλάθλους και μέσα σε εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Πολύ μέτριο το ματς, ελάχιστες οι καλές φάσεις,πολλές οι διακοπές, μεγάλη η ένταση αλλά την ουσία την είχαν οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Σκούνα που πήραν μια τεράστια νίκη μισή άνοδο.

Πλέον την προσεχή Κυριακή στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου ο Ναυπακτιακός ακόμα και με ισοπαλία παίρνει την άνοδο για τη Γ’ Εθνική ενώ ο Όμηρος του Χρήστου Καταπίτσου θέλει μόνο νίκη.

Το γκολ που έκρινε το σπουδαίο αυτό ματς πέτυχε στο 55′ με σουτ ο Θόδωρος Σαμπανέι ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ναυπακτιακού (πρώην της Αχαϊκής).

Ο Όμηρος του Καραπίτσου ήταν πολύ αγχωμένος σε όλη τη διάρκεια του ματς και δε μπόρεσε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες.

Κάποιες μικροευκαιρίες είχε στο Α’ μέρος ο Βαγγέλης Γκάτσης στο 9′ και 12′ ενώ ο Ναυπακτιακός στο 46′ με τον Θεοχάρη και στο 53′ με τον Νικολακόπουλο.

Σφύριξε ο Δημήτρης Ηλιάδης (Τριανταφύλλου – Αντωνόπουλος).

Συνθέσεις

Όμηρος Νεοχωρίου: Δουλιώτης, Παπανικολάου(73′ Θεοδωρίδης), Ματσίγκας, Αλεξόπουλος(85′ Κορομηλάς), Τσώνης, Μανθόπουλος( 90′ Φράγκος), Μπούνας, Τσίμπιτσης, Κοκκώνης(73′ Σεραφίγγος), Γκάτσης, Μπουλούμπασης.

Ναυπακτιακός: Μούζος, Καζανάς, Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Θεοχάρης, Καντάνης, Λαγός( 93′ Δενδρινός), Γιαννόπουλος( 70′ Κονίδας), Μελετίου, Σχοινάς(82′ Αγγελόπουλος), Σαμπανέϊ(89′ Καραγιάννης).

  Φάσεις και γκολ


  Συνεντεύξεις

Μετά το ματς μίλησαν στο thematch.gr οι προπονητές των δύο ομάδων Δημήτρης Σκούνας, Χρήστος Καραπίτσος καθώς και οι ποδοσφαιριστές Τάκης Σχοινάς του Ναυπακτιακού και Βασίλης Μπούνας του Όμηρου Νεοχωρίου.

  Φωτορεπορτάζ


Προβολή: 1...103 από τις 103 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: