Μπαράζ Α’ Ε.Π.Σ.Α: Αετός Π. – Πανμοβριακός Ριόλου 0-0 (φωτο)


Δίκαιο σε γενικές γραμμές χαρακτηρίζεται το 0-0 στο γήπεδο των Βραχνεΐκων ανάμεσα στον Αετό και τον Πανμοβριακό Ριόλου. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Πανμοβριακός του Ντίνου Σπυρόπουλου έκανε μεγάλο βήμα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική αφού έχει σίγουρα το πρώτο λόγο.

Οι φάσεις που έγιναν ήταν ελάχιστες μπροστά στις δύο εστίες των Καλιακμάννη και Ζήγκου. Στο 55′ κεφαλιά του Κανελλόπουλου χτύπησε η μπάλα στο έδαφος και κατέληξε πάνω απ’ τα δοκάρια. Στο 68′ εκτέλεσε φάουλ ο Οικονομόπουλος και δύσκολα έδιωξε σε κόρνερ ο Ζήκος. Στο 70′ κόρνερ του Γραμματικόπουλου κεφαλιά του αφύλακτου Παπουτσή ελάχιστα άουτ η μπάλα.

Το ντέρμπι παρακολούθησαν πάνω από 400 φίλοι και των δύο ομάδων.

Πολύ καλή η διαιτησία του Μακρυπόδη (Μπαλτάς – Μεϊντανάς).

Συνθέσεις

Αετός Πατρών: Καλιακμάνης, Γεωργούλης(32λ.Τσότρας), Ασκούνης( 56′ Οικονομόπουλος), Καρακάσης, Τσολακούδης, Βάρρας, Ραμαντάνης, Γκέγκα, Κανελλόπουλος(77′ Καραχανίδης), Μαντάς, Αποσκίτης.

Πανμοβριακός Ριόλου: Ζήκος, Κάτσενος, Χριστόπουλος, Κουργιαλάς(46′ Γ.Λιάκος), Αντωνόπουλος, Α.Λιάκος(66′ Σπανός), Παπαγεωργόπουλος, Γραμματικόπουλος(79′ Παναγάκης), Παπουτσής, Φωτόπουλος, Νιφορόπουλος(60′ Κουλούρης).


  Φωτορεπορτάζ


Προβολή: 1...82 από τις 82 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: