Μολδαβός μέσος στο Φωκικό


“Ο Φωκικός Α.Σ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, Afanasie Colța (Αφανάσιε Κόλτσα).

Ο Αφανάσιε κατάγεται από τη Μολδαβία και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από την Ακαδημία του Πανιωνίου, φτάνοντας μέχρι την ομάδα Κ19 του συλλόγου, με την οποία αγωνίστηκε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Superleague 2. Στη συνέχεια, απέκτησε εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Θύελλας Ραφήνας.

Παράλληλα, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ21 της Μολδαβίας, έχοντας ήδη παραστάσεις σε διεθνές επίπεδο.

Έρχεται στον Φωκικό για να ενισχύσει σημαντικά τη μεσαία γραμμή της ομάδας μας, προσθέτοντας ποιότητα και επιπλέον επιλογές στον χώρο του κέντρου, ενόψει των απαιτητικών αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας περιόδου.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου!


Περισσότερα: