Μήπως τα… μασάει τώρα ο Διακοφώτης;


Μήπως τα.μασάει τώρα ο Διακοφώτης; «Αν πάρουμε το οκ από λοιμωξιολόγους,αν τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο».

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο Παναγιώτης Διακοφώτης μίλησε σήμερα στην ΕΡΑ Σερρών και μεταξύ αυτών που είπε αναφέρθηκε και στη Γ’ Εθνική.

Και από αυτά που είπε όπως θα διαβάσετε παρακάτω δε πολυφάνηκε το ίδιο ζεστός και σίγουρος για την επανέναρξη της Γ’ Εθνική.

Τα λεγόμενα του είχαν πολλά ΑΝ και γενικά φάνηκε πως και αυτός περιμένει τις εξελίξεις για το πως θα πάει η κατάσταση με το κορωνοϊό για να δει πως και αν μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε για τη Γ’ Εθνική:

«Η Επιτροπή Διοργανώσεων έκανε εισήγηση στην Εκτελεστική Επιτροπή να αλλάξει η προκήρυξη. Πρώτα πρέπει να δούμε ποια είναι η τάση των σωματείων και πόσες ομάδες θα συμμετέχουν.

Μετά θα γίνουν νέες εισηγήσεις για τη νέα προκήρυξη.

Κι όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι θα μας δοθεί το «πράσινο» φως για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική.

Μετά από 30-40 μέρες προπονήσεων συνήθως δίνεται η άδεια να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα, θα εξαρτηθεί και από τη πορεία της πανδημίας.

Θα παίξει όμως ρόλο κατά πόσο θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο από τις ομάδες».

Για το αν θα παιχτεί ένας γύρος: «Περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η συμμετοχή των ομάδων και μετά θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε.

Πρόταση είναι να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, για να ξέρουν και οι ομάδες πόσα παιχνίδια έχουν μπροστά τους. Αυτή είναι μια εισήγηση, όχι απόφαση».

Για τις προτάσεις από ΕΠΣ να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα: «Ο καθένας κοιτάει τις ομάδες του, αλλά πρέπει να δούμε και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η πρόταση για τη Γ’ Εθνική είναι να διεξάγεται σε 4 ομίλους των 16 ομάδων, αλλά θα δούμε και την απόφαση της νέας διοίκησης της ΕΠΟ.

Εάν μείνουν όλες οι ομάδες στη Γ’ Εθνική και προστεθούν και οι πρωταθλήτριες των ΕΠΣ, θα φτάσουμε τις 190 ομάδες.

Άρα τη νέα σεζόν θα πέφτουν οι μισές και παραπάνω ομάδες.

Όποια απόφαση και να ληφθεί, θα αδικηθούν κάποιοι αυτό είναι σίγουρο.


Περισσότερα: