Μεγάλο ματς την Κυριακή στη Ναύπακτο που κρίνει την άνοδο


Είναι σίγουρο πως την Κυριακή το απόγευμα στις 17:00 στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου δεν θα πέφτει κυριολεκτικά καρφίτσα. Ναυπακτιακός Αστέρας και Όμηρος Νεοχωρίου διασταυρώνουν τα ξίφη τους στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής για τα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Στην ειδική βαθμολογία των μπαράζ ο Ναυπακτιακός έχει 9 βαθμούς, ο Όμηρος Νεοχωρίου 6, το Μεσολόγγι 2 και ο Τρίκαρδος Κατοχής 1 βαθμό.

Μετά το μεγάλο διπλό του Ναυπακτιακού μέσα στο Νεοχώρι με 0-1 οι κοκκινόμαυροι κρατάνε τη τύχη στα χέρια τους. Το συγκρότημα του Δημήτρη Σκούνα με νίκη παίρνει και μαθηματικά την άνοδο για τη Γ’ Εθνική αφού θα ξεφύγει 6 βαθμούς από τον Όμηρο του Χρήστου Καραπίτσου.

Με ισοπαλία και πάλι ο Ναυπακτιακός έχει το πρώτο λόγο και αγκαλιάζει την άνοδο αλλά όχι και μαθηματικά. Αν όμως νικήσει ο Όμηρος τότε θα ανέβει στη Γ ‘ Εθνική αφού φυσικά νικήσει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές το Μεσολόγγι και τον Τρίκαρδο Κατοχής. Στην ισοβαθμία με το Ναυπακτιακό ο Όμηρος ευνοείται στη διαφορά των γκολ.

Με ενδιαφέρον λοιπόν οι φίλοι του ποδοσφαίρου στην Αιτωλοακαρνανία και όχι μόνο περιμένουν το μεθαύριανό μεγάλο ματς που ίσως κρίνει την άνοδο.


Περισσότερα: