Μεγάλο φιλικό στην Κάτω Αχαγιά των Παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας με Βετεράνους Ολυμπιακού


Ακριβώς δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον καταστροφικό σεισμό της 8ης Ιουνίου του 2008. Ένας σεισμός με επίκεντρο τη περιοχή της Δυτικής Αχαΐας που όμοιο του δεν είχαμε ξαναζήσει ποτέ.

Ένα γεγονός που δε θα ξεχάσουμε αφού άφησε πίσω του δύο νεκρούς και αμέτρητες καταστροφές στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αχαΐας και όχι μόνο.

Ο ιερός ναός του Αγίου Ιωάννου στη Κάτω Αχαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς και από τότε γίνεται αγώνας από όλους έτσι ώστε να κατασκευαστεί από την αρχή.

Τα έργα έχουν ξεκινήσει αλλά θα χρειαστούν χιλιάδες ευρώ για την αποπεράτωση και ολοκλήρωση της κατασκευής του Νέου Ιερού Ναού.

Γι αυτό τον ιερό σκοπό την προσεχή Δευτέρα στις 18:00 το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο της Κάτω Αχαγιάς θα γίνει φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων της Δυτικής Αχαΐας και των Βετεράνων του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Με τον Ολυμπιακό θα έρθουν όλα τα μεγάλα αστέρια του παρελθόντος που όλοι θαυμάσαμε και χειροκροτήσαμε όπως Βαμβακούλας, Λουτσιάνο, Μίχος, Γεωργάτος, Ξανθόπουλος, Βαΐτσης, Παχατουρίδης και πολλοί άλλοι.

Όλα τα έσοδα θα πάνε για την ανέγερση του Ιερού Ναού με το εισιτήριο να κοστίζει 3 ευρώ.

Οφείλουμε όλοι λοιπόν να αφιερώσουμε δύο ώρες απ’ το χρόνο μας και να δώσουμε το παρών σε αυτή τη σπουδαία εκδήλωση.Περισσότερα: