Μεγαλειώδης η εκδήλωση του Πάτραι με κοπή πίτας για τα 50 χρόνια ένδοξης ιστορίας (φωτο)


Το Πάτραι είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες με βαριά φανέλα. Οι παλιοί το θυμούνται ακόμα και στη Β’ Εθνική να έχει μια ισχυρή ομάδα μαζεύοντας πολύ κόσμο στα Προσφυγικά.

Τα τελευταία χρόνια όμως η ομάδα είχε φτάσει πολύ χαμηλά.

Τα δύο τελευταία χρόνια, πάντως, γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια έτσι ώστε το ιστορικό Πάτραι να αναγεννηθεί από τις στάχτες του και σιγά-σιγά, βήμα-βήμα, να γίνει η ομάδα που σέβονταν και υπολόγιζαν όλοι.

Φέτος ο στόχος είναι η άνοδος από τη Β’ στην Α’ Ε.Π.Σ.Α

Την Τρίτη (30/1) το βράδυ οι πράσινοι έκοψαν τη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε μια μεγαλειώδη για τα δεδομένα εκδήλωση που περιελάμβανε και φαγητό με μουσική.

Σε πολυχώρο της Πλατείας Γεωργίου το παρών έδωσαν παλιοί παράγοντες και φίλοι του συλλόγου, σύσσωμη η διοίκηση και οι παίκτες, καθώς και πολλοί επίσημοι.

Μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Κώστας Μπακαλάρος.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη μεγαλειώδη εκδήλωση, ενώ οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Πάτραι για τη πρόσκληση να δώσουμε το παρών.

Να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση τιμήθηκε η οικογένεια του πρόσφατα αδικοχαμένου Σπύρου Αβράμη, ο θάνατος του οποίου πριν από δύο μήνες συγκλόνισε όλη τη φίλαθλη Αχαΐα και όχι μόνο.

  Φωτορεπορτάζ


Προβολή: 1...52 από τις 52 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: