Με ανατροπή στην επανάληψη ο ΠΑΟ Βάρδας 1-3 στη Μανωλάδα τη Δόξα (βίντεο-φωτό)


Καρδιοχτύπησε αλλά τελικά στο τέλος τα κατάφερε ο ΠΑΟ Βάρδας να πάρει το διπλό μέσα στη Νέα Μανωλάδα κόντρα στη Δόξα με 1-3 στη σημερινή εμβόλιμη 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είχαν τη κατοχή μπάλας αλλά ήταν ακίνδυνοι επιθετικά χωρίς να έχουν τη μεγάλη φάση.

Η Δόξα στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ του Τσεκούρα κατάφερε να κερδίσει πέναλτι στο 37′.

Μετά το φάουλ του Δημητρόπουλου ο Πυρρής κέρδισε πέναλτι από τον Μαρκόπουλο το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παπαδάτος για το 1-0.

Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με τους πράσινους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προβληματίζοντας με την απόδοσή τους.

Στην επανάληψη όμως τα πάντα άλλαξαν και μέσα σε ένα τέταρτο έγινε η ανατροπή.

Κάτι το ότι πίεσε πιο πολύ η Βάρδα, η μεγαλύτερη ποιότητα του ρόστερ και το βάθος πάγκου των πράσινων έγειραν τη πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Φωτοπούλου.

Αρχικά στο 73′ ο Μαρκόπουλος με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα στο 76′ ο Λαθύρης με σουτ απ’ τα πλάγια έφερε τούμπα το ματς για το 1-2, ενώ στο 85′ κέρδισε πέναλτι ο Αντωνόπουλος από το Παναγόπουλο το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Περικλής Πολίτης για τον τελικό 1-3.

Κατάμεστη η κερκίδα στο Βασίλης Μουρκιώτης με φίλους των δύο ομάδων και αρκετούς από τη γειτονική Αχαΐα.

Σφύριξε ο Παυλόπουλος (Παπαδόπουλος – Ξυδούς)

Συνθέσεις

Δόξα Νέας Μανωλάδας: Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος (62′ Σαπουτζάκης), Μπλετσάκης, Πυρρής, Κωστόπουλος, Παναγόπουλος, Δημητρόπουλος (74′ Ανδρέου),   Κυριακόπουλος, Κουντουράς, Παπαδάτος (44′ λ.τ. Κολίτσι), Σαλομπεχαϊ.

ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Διονυσόπουλος, Μηλαδόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Μαρκόπουλος, Γ.Πολίτης (65′ Δούλος), Π.Πολίτης, Πλαστουργός, Λαθύρης, Τσιρίκος, Παλούμπης (88′ Κοντάνας).

  Φάσεις και γκολ

  Συνεντεύξεις

Οι συνεντεύξεις μετά το Δόξα Νέας Μανωλάδας – ΠΑΟ  Βάρδας 1-3 (βίντεο)

  Φωτορεπορτάζ

Περισσότερα: