Μάχη μέχρι τέλους για Διαγόρα, Τσικλητήρα, Αχαϊκή, Ζάκυνθο. Νικητής μπορεί να βγει μόνο ένας!


Πραγματική «σφαγή» αναμένεται να γίνει στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής όσο αφορά τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Τέσσερις ομάδες θα δώσουν σκληρή μάχη για να χαμογελάσει μόνο μία στο τέλος.

Ζάκυνθος

Σίγουρα στη πιο δύσκολη θέση βρίσκεται η Ζάκυνθος. Μπορεί να νίκησε χθες με 3-1 τον Τσικλητήρα Πύλου αλλά για να σωθεί θα πρέπει να κάνει το απόλυτο, μόνο νίκες μέχρι το τέλος.

Έχει εκτός τον Παλληξουριακό, εντός τον Παναρκαδικό, εκτός τον Διαγόρα και τέλος εντός την Αμαλιάδα.

Διαγόρας

Ο Διαγόρας αυτή τη στιγμή είναι πάνω από τη γραμμή και είναι η ομάδα που θα σώζονταν αν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα. Παίζει πάλι στα Βραχνέικα την Κυριακή με τον Αστέρα Βλαχιώτη, εκτός με Καλαμάτα, εντός με Ζάκυνθο και τέλος στον Παλληξουριακό.

Αχαϊκή

Ακριβώς κάτω από το Διαγόρα, κάτω απ’ τη γραμμή είναι η Αχαίκή. Νίκησε χθες στο Λεωνίδιο και έμεινε ζωντανή.

Την Κυριακή δίνει… το ματς της χρονιάς στην Πύλο με τον Τσικλητήρα, μετά υποδέχεται Πανηλειακό, πάει στη Βάρδα και υποδέχεται Αστέρα Βλαχιώτη.

Καταρχήν η Αχαϊκή θέλει νίκη στην Πύλο την προσεχή τη Κυριακή. Αν ηττηθεί υποβιβάζεται.Με ισοπαλία θα έχει λιγοστές ελπίδες ενώ θα υστερεί και στην ισοβαθμία (ο Τσικλητήρας είχε νικήσει μέσα στην Αχαγιά με 0-1).

Τσικλητήρας 

Όσον αφορά τον Τσικλητήρα, την προσεχή Κυριακή θέλει και αυτός μόνο νίκη με Αχαϊκή αλλιώς αποχαιρετάει.

Με ισοπαλία θα ελπίζει (θα υπερτερεί σε ισοβαθμία με Αχαϊκή)αφού ίσως έχει το πιο βατό πρόγραμμα και μπορεί να κάνει το απόλυτο. Πάει στο Ληξούρι, υποδέχεται Πανηλειακό, και Πανακαδικό τελευταία αγωνιστική.

Έχει δηλαδή τρία εντός και ένα εκτός.

Συμπέρασμα;

Η Ζάκυνθος μόνο με 4 στα 4 σώζεται.Έστω και ένα Χ να φέρει τελειώνει.

Το παιχνίδι της Κυριακής στην Πύλο Τσικλητήρα – Αχαϊκής είναι το ματς της χρονιάς και για τις δύο ομάδες ενώ και το ματς στα Βραχνέικα Διαγόρας – Αστέρας Βλαχιώτη είναι μια κατηγορία και για τους δύο, αφού αν χάσει βαθμό ή βαθμούς το Βλαχιώτη στην ουσία χάνει το πρωτάθλημα αφού την μεθεπόμενη εβδομάδα έχει να πάει στην Αμαλιάδα.


Περισσότερα: