Μάχη για την παραμονή στο φινάλε: Ζευγολατιό η Δόξα Μεγαλόπολης;

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 30η και τελευταία αγωνιστική στην Γ’ Εθνική που θα διεξαχθεί τη προσεχή Κυριακή. Στον 3ο όμιλο αμφίροπη μάχη για τη σωτηρία δίνουν Ζευγολατιό και Δόξα Μεγαλόπολης.

Και οι δύο ομάδες είναι μαζί στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί πως αν τερματίσουν ισόβαθμες οι δύο ομάδες τότε υποβιβάζεται η Δόξα Μεγαλόπολης αφού έχει χειρότερο συντελεστή στα μεταξύ τους ματς.

Πάμε τώρα στο πρόγραμμα των αγώνων των δύο ομάδων. Και οι δύο ομάδες έχουν να δώσουν δύσκολα εκτός έδρας μάτς με υπολογίσιμους αντιπάλους. Το Ζευγολατιό θα παίξει στην Πάτρα (Παμπελοπονησιακό στάδιο, λόγω εργασιών αλλαγής χλοοτάπητα στην Κάτω Αχαγιά) με αντίπαλο την Αχαϊκή, ενώ η Δόξα Μεγαλόπολης στην Μυτιλήνη με τον Αιολικό.

Αν ηττηθούν και οι δύο ομάδες σώζεται το Ζευγολατιό, ενώ με νίκη του Ζευγολατιού στην Πάτρα, οτιδήποτε αποτέλεσμα φέρει η Μεγαλόπολη υποβιβάζεται.

Με λίγα λόγια η Δόξα Μεγαλόπολης δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της είναι σε πιο δύσκολη θέση αφού η παραμονή της η όχι εξαρτάται απο το αποτέλεσμα του Ζευγολατιού στην Πάτρα. Σίγουρα όμως πρέπει να κάνει το δικό της χρέος η ομάδα της Μεγαλόπολης νικώντας στη Μυτιλήνη …

Υπομονή μέχρι την Κυριακή το απογευμα..


Περισσότερα: