Λιμνοχώρι: «Υπεύθυνοι της έντασης ο προπονητής καθώς και παίκτης του Πανμοβριακού»


Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Λιμνοχωρίου όπου απαντάει σε αυτά που της καταλογίζει ο Πανμοβριακός για την ένταση στο τέλος του Σαββατιάτικου ντέρμπι.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Ως διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Λιμνοχωρίου δεν δεχόμαστε συστάσεις από παράγοντες της αντίπαλης ομάδας οι οποίοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ προπονητή τους ο οποίος ειρωνεύεται επανειλημμένα ποδοσφαιριστές μας και παράγοντες.

Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος της έντασης που υπήρξε στο τέλος λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς του και είναι κρίμα γιατί στο παρελθόν έχει υπηρετήσει το σωματείο μας και έχει γυρίσει όλα τα γήπεδα της Ελλάδας.

Οπως επίσης και ποδοσφαιριστής του Πανμοβριακού που έχει παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα του διαιτητή για υβριστική συμπεριφορά.

Σε απάντηση σε παράγοντα της αντιπάλου ομάδας η Α.Ε.Λ. όλα τα παιχνίδια της τα έχει παίξει στα ίσια και αυτό αποτυπώνεται στη βαθμολογία. Στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου υπήρχαν μόνο φίλαθλοι της αντιπάλου ομάδας και όχι δικοί μας.

Σε αντίθεση όσων γράφονται την ώρα της έντασης, γιατί επεισόδια δεν υπήρξαν, ο πρόεδρος της κοινότητας Λιμνοχωρίου με διπλή ιδιότητα γιατί είναι και παράγοντες της ομάδας μας καθόλη τη διάρκεια βρισκόταν στην πόρτα της αντιπάλου ομάδας των αποδυτηρίων διαφυλάσσοντας την αποστολή του Πανμοβριακού και αποτρέποντας παραπάνω σύγχυση.

ΥΓ 1: Δεν μας έχετε συνηθίσει να λειτουργείτε εν βρασμώ ψυχής.

ΥΓ 2: Είμαστε περήφανοι για τους ποδοσφαιριστές μας και τον προπονητή μας.

Και όλοι μαζί μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».


Περισσότερα: