Λέων Αλισσού: Προέχει η υγεία των αθλητών, να παρθούν όμως σωστές αποφάσεις


Η αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού βρήκε την ομάδα του Δημήτρη Κουτσογιανόπουλου να παλεύει για την είσοδο της στα play-off ανόδου.

Το πρωτάθλημα ήθελε αρκετές αγωνιστικές ακόμα για τη λήξη του συν τα έξτρα παιχνίδια των play-off και κανείς φυσικά δε γνωρίζει τι θα γινόταν.

Η θέση της ομάδας είναι πως φυσικά προέχει η υγεία όλων αλλά οι όποιες αποφάσεις παρθούν από την Ε.Π.Σ.Α δε θα πρέπει να αδικήσουν τα σωματεία.

Αναλυτικά η δήλωση της ομάδας έχει ως εξής:

Η κατάσταση που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρη σε όλα τα επίπεδα φυσικά όταν έχουμε να κάνουμε με την υγεία μας αλλα και κατ επέκταση την οικονομία της χώρας, όλα τα αλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

Όσο αφορά τα πρωταθλήματα και το αν πρέπει να συνεχιστούν θεωρούμε πως είναι μια πολυ δύσκολη απόφαση  γιατί οι παράμετροι ίναι πολλοί.

Πρέπει να διασφαλιστεί πρώτα η υγεία των αθλητών, επίσης ας μν ξεχνάμε πως στους νεαρούς ποδοσφαιριστές θα πέσει μεγάλο βάρος αφού θα έχουν και τις εξετάσεις τους στο σχολείο.

Από την άλλη σίγουρα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος δίκαιος για την κατάρτιση της βαθμολογίας των ομάδων και των πρωταθλητών αλλά και αυτών που υποβιβάζονται.

Το μόνο σίγουρο πως η απόφαση θα παρθεί από τους αρμοδίους και ελπίζουμε να ίναι η πιο δίκαια για όλους.


Περισσότερα: