Κύπελλο: Έκανε τη μεγάλη έκπληξη ο Αντίμαχος Κω, νίκησε 3-1 τον Αιολικό


Όσοι πήγαν το μεσημέρι στο Πυλί και είδαν τον αγώνα κυπέλλου Αντίμαχος Κω – Αιολικός Μυτιλήνης σίγουρα δε περίμεναν σχετικά εύκολα η γηπεδούχος ομάδα να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να πάρει τη πρόκριση για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Η αλήθεια είναι πως ως θεατής νόμιζες ότι ο Αιολικός δεν ήταν ομάδα Γ’ Εθνικής αλλά ο Αντίμαχος. Η διαφορά της μιας κατηγορίας δε φάνηκε στο γήπεδο με τους Δωδεκανήσιους να παίρνουν τη μεγάλη νίκη πρόκριση με 3-1.

Προβληματισμός και απογοήτευση στον Αιολικό που έχει δαπανήσει χιλιάδες ευρώ αλλά αυτό το οικονομικό άνοιγμα δε φάνηκε σήμερα στο γήπεδο. Και αυτό φάνηκε και στα Βραχνέικα με τον Διαγόρα που ήταν πολύ καλύτερος αλλά άτυχος στα πέναλτι.

Ήδη άρχισαν οι μουρμούρες αφού το σημερινό αποτέλεσμα ταρακούνησε πολλούς στη Μυτιλήνη.

Ο Αιολικός ξεκίνησε καλύτερα και ο Βεζυρτζόγλου στο 10′ έκανε το 0-1. Μάλιστα ο Αντίμαχος έμεινε στο 24′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαριά.

Κι όμως πέρα από κάθε λογική οι γηπεδούχοι με παίκτη λιγότερο ανέτρεψαν όλα τα προγνωστικά. Ο Χατζηβασίλης στο 33′ ισοφάρισε, ενώ ο Χατζηφούντας στο 76′ και πάλι ο Χατζηβασίλης στο 81′ έγραψαν το 3-1


Περισσότερα: