Κραυγή αγωνίας από τις ομάδες, ζητούν εδώ και τώρα αναδιάρθρωση


Πραγματικά χαμός έχει γίνει με τη περιβόητη αναδιάρθρωση η οποία αν και φτάσαμε στα μέσα Σεπτεμβρίου είναι κυριολεκτικά στον αέρα.

Πολλές ομάδες έχουν εκδώσει ανακοινώσεις διαμαρτυρίας ζητώντας εδώ και τώρα να γίνει η αναδιάρθρωση.

Όπως γράψαμε και χθες εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση μόνο ο Αυγενάκης μπορεί να.το πάρει επάνω του και να δώσει οριστική λύση.

Η σχετική ανακοίνωση των παικτών του Πανσερραϊκού (φωτό):

«Το ποδόσφαιρο είναι μια ολόκληρη βιομηχανία σε όλο τον πλανήτη, εκτός από την χώρα μας, που το αντιλαμβάνεται ως κάτι τυχοδιωκτικό, από την κορυφή έως την βάση του.

Η ίδια η πολιτεία και οι θεσμοί του ποδοσφαίρου μας, δεν έχουν αντιληφθεί ή κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν, πως γύρω από τα πρωταθλήματα, κινείται μια ολόκληρη οικονομία, με περισσότερους από 1500 ποδοσφαιριστές και άλλους τόσους υπαλλήλους και στελέχη με τις οικογένειες τους.

Το Ελληνικό κράτος, έχει κάνει τόσα πολλά για τους πολίτες του, αυτή την δύσκολη χρονιά της Πανδημίας (Covid-19). Προκαλεί όμως αδικίες, στον τομέα του αθλητισμού, και οδηγεί τους παίκτες και τις ομάδες του ποδοσφαίρου σε διχόνοια. Ζούμε εδώ και μήνες, χωρίς συμβόλαια, ανασφάλιστοι και χωρίς καμία προοπτική για το αύριο.

Εμείς και οι συμπαίκτες μας, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, πέρα από τα 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Εσείς γιατί κόβετε την Ελλάδα στα δύο και δεν βοηθάτε ανέργους να επιστρέψουν στην αθλητική εργασία τους;

Ευχαριστούμε την διοίκηση μας, που φροντίζει για εμάς, αλλα χωρίς την αρωγή της πολιτείας μετά το πλήγμα του Κορωνοϊού, όλα θα τερματίσουν.

Αναδιάρθωση κατηγοριών ΤΩΡΑ! Πολιτεία και φορείς, πράξτε το νόμιμο και ηθικό, για τους αθλητές και τις οικογένειες μας, όλων όσοι εργάζονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».


Περισσότερα: