Κόλλησαν στο μηδέν Αχαϊκή και ΠΑΟ Βάρδας (φωτό-βίντεο)Δίκαιο σε γενικές γραμμές κρίνεται το 0-0 στο γειτονικό ντέρμπι της Αχαϊκής με τοn ΠΑΟ Βάρδας στην Κάτω Αχαγιά παρουσία 200 φιλάθλων.

Κακό παιχνίδι χωρίς μεγάλες φάσεις με πολλές διακοπές και μεγάλη ένταση στο τέλος ανάμεσα σε Xούσα – Σωτηρόπουλο και όχι μόνο.

Σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα ευνοεί τη Βάρδα και όχι την Αχαίκή που παρέμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη.

Η μεγαλύτερη και ίσως μοναδική μεγάλη ευκαιρία στο ματς χάθηκε στο 84′ για την Αχαϊκή όταν το σουτ του Μητρόπουλου έδιωξε με γροθιές ο Καπούταγλης και στη συνέχεια τερματοφύλακας και αμυντικός έδιωξαν πάνω στη γραμμή. Νωρίτερα, στο 63′ για την ακρίβεια, ακυρώθηκε γκολ του Νίκου Ανδριέλλου του ΠΑΟ Βάρδας ως οφσάιτ, το οποίο έχετε την ευκαιρία να δείτε ανάμεσα στα στιγμιότυπα που παρουσιάζονται στη συνέχεια.

Χωρίς τα μεγάλα λάθη η διαιτησία του Ρούσου από την Κορινθία και των βοηθών του Σάνου και Θεοδωρόπουλου.

Συνθέσεις:

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Ρίλντι, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Καραγιάννης, Πατάπης, Νικολόπουλος(85′ Αποστολόπουλος), Σαμπανέϊ, Αντωνόπουλος(67′ Μητρόπουλος)

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Λιόσης, Καρούτης, Νικολόπουλος(21′ Καλογερόπουλος), Δημητρίου, Ανδριέλλος, Γ. Πολίτης, Ντόμας, Μελετίδης(94′ Κουργιαλάς), Χούσα(85′ Μάζης), Π.Πολίτης

  Φάσεις και γκολ

  Φωτορεπορτάζ

Δείτε τι δήλωσαν Ηλίας Φωτόπουλος και Γιώργος Ντάζος μετά το ματς,


  Φωτορεπορτάζ


Προβολή: 1...39 από τις 39 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: