«Κάηκε» η Ναύπακτος για την ιστορική άνοδο του Ναυπακτιακού στη Γ’ Εθνική (φάσεις-πανηγυρισμοί)Έπρεπε να περάσουν 7 χρόνια για να καταφέρει η ιστορική ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα να πάρει την άνοδο για εθνική κατηγορία. Στη Γ’ Εθνική θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Ναυπακτιακός που συνέτριψε με 5-0 την Α.Ε.Μεσολογγίου μπροστά σε 1500 φιλάθλους στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική αφού οι γηπεδούχοι ήθελαν να καθαρίσουν από χθες την άνοδο και να μην περιμένουν τη τελευταία αγωνιστική. Απέναντι στους απογοητευμένους Μεσολογγίτες δεν είχαν κανένα πρόβλημα για να τα καταφέρουν.

Με το σφύριγμα της λήξης οι γηπεδούχοι ξέσπασαν σε τρελούς πανηγυρισμούς οι οποίοι συνεχίστηκαν μετά στο λιμάνι της Ναυπάκτου όπου οι πολυάριθμοι φίλαθλοι αποθέωσαν τους πρωταθλητές μέσα σε εκπληκτική ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα.

Αν κάνουμε μια σύνοψη αυτών των μπαράζ σίγουρα το διπλό με 0-1 μέσα στο Νεοχώρι κόντρα στον Όμηρο πριν από δύο εβδομάδες ήταν αυτό που δίνει στην ουσία την άνοδο στην ομάδα του Δημήτρη Σκούνα.

Για την ιστορία ο χορός των γκολ:

  • 33′ 1-0 Καντάνης
  • 34′ 2-0 Αγγελόπουλος
  • 55′ 3-0 Σχοινάς
  • 58′ 4-0 Σχοινάς ( απευθείας κόρνερ)
  • 72′ 5-0 Ρουμπάτος

  Φάσεις και γκολ


Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια.

Το σήκωμα της κούπας!

Οι φίλαθλοι του Ναυπακτιακού υποδέχθηκαν τους πρωταθλητές της Α’ ΕΠΣΝΑ στο Λιμάνι της Ναυπάκτου.

Περισσότερα: