Ίκαρος Λακκόπετρας: Δεν θέλει να αναβάλει το ματς η Ε.Π.Σ.Α. Συμφωνεί για αναβολή ο Ατρόμητος Λάππα


Ένας… χαμός έχει γίνει με το αν διεξαχθεί η όχι το κυριακάτικο ματς της Β’ Κατηγορίας ανάμεσα στον Ίκαρο Λακκόπετρας και τον Ατρόμητο Λάππα.

Στον Ίκαρο έχουν 4 επιβεβαιωμένα κρούσματα αλλά χρειάζονται 5 για να αναβληθεί το ματς.

Κάποιοι παίκτες όμως είχαν πυρετό, έκαναν τα τεστ αλλά τα αποτελέσματα μπορεί να αργήσουν να βγουν

Στον Ίκαρο λοιπόν θεωρούν πως σίγουρα υπάρχει μεγάλη διασπορά και θα υπάρξουν και άλλα θετικά κρούσματα, ενώ και ο Ατρόμητος Λάππα συμφωνεί έτσι ώστε να μη γίνει το παιχνίδι αφού προέχει η υγεία όλων.

Στην Ένωση όμως εφαρμόζουν το.γράμμα του νόμου και θεωρούν πως το ματς θα γίνει αν δεν εμφανιστούν 5 θετικά κρούσματα.

Παίκτες και τεχνικό τιμ του Ίκαρου Λακκόπετρας εξέδωσαν ανακοίνωση γ αυτό το θέμα η οποία αναφέρει τα εξής:

Με μεγάλη μας λύπη και απογοήτευση μαθαίνουμε ότι η ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ δε θέλει να αναβάλει το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο Λάππα.

Ενώ υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα ανάμεσα μας και πολλοί από εμάς έχουν συμπτώματα αλλά ακόμα τα τεστ ίσως δε δείχνουν τίποτα όπως είναι λογικό αφού οι γιατροί λένε ότι μετά την επαφή μπορεί να περάσουν ακόμα και 5 με 6 ημέρες για να δείξει ένα τεστ.

Ενώ και προς τιμή τους διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Λάππα αμέσως συμφώνησαν για την αναβολή γιατί όπως είπαν και αυτοί πάνω από όλα προέχει η υγεία όλων μας.

Εμείς όπως όλοι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές κάποιοι έχουμε παιδιά, άλλοι έχουμε ηλικιωμένους στα σπίτια μας, κάποιοι δεν έχουμε πολυτέλεια να χάσουμε το μεροκάματο κτλ…

Ποιος μπορεί να μας εξασφαλίσει ότι την Κυριακή δε θα υπάρχουν ανάμεσά μας κάποιοι που μπορεί να μεταφέρουν τον ιό σε συμπαίχτες, αντιπάλους και διαιτητές;

Ένα παιχνίδι είναι όμως η ανθρώπινη ζωή, είναι ανεκτίμητη!

Ωραία τα πρωτόκολλα και όλα αυτά αλλά μην ξεχνάει κανένας ότι είμαστε ερασιτέχνες!!! (Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές του Ικαρου Λακόπετρας)


Περισσότερα: