Η μεγάλη συνάντηση του δικτύου σχολών Παναθηναϊκού στο Σοφικό Κορινθίας


Πολύ μεγάλη επιτυχία είχε η συνάντηση των σχολών ακαδημιών του Παναθηναϊκού από όλα τα μέρη της Ελλάδας στο Σοφικό Κορινθίας.

Μεγάλη η συμμετοχή αφού 650 αθλητές από 18 σχολές του δικτύου έδωσαν το παρών στο πολύ όμορφο χώρο της Κορινθίας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων και σίγουρα ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι σχολές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και οι μεμονωμένοι αθλητές, παρά τα ανθρωπίνως απρόσμενα που αντιμετώπισαν τη τελευταία στιγμή, έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους, σε μια διαδικασία που ξέφυγε από τα κεκτημένα του ενός απλού τουρνουά ποδοσφαίρου.

Από πλευράς Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν οι σχολές Ζακύνθου και Κεφαλλονιάς.

Επίσης από την Ηλεία είχαν συμμετοχή πέντε μεμονωμένοι αθλητές που ενσωματώθηκαν σε αντίστοιχες σχολές και ολοκλήρωσαν την διαδικασία με απόλυτη επιτυχία.

Όπως είπαμε και πριν δυστυχώς υπήρχαν κάποια απρόσμενα συμβάντα τα οποία ήταν με τον Μανώλη Ποντικάκη αθλητή του Ικάρου Χανίων που υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό κατά την διάρκεια του τουρνουά, καθώς και τον προπονητή της Ακαδημίας Βάρδας Σταύρο Μπόμπολα για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του που προέκυψε, όσο και στα παιδιά της ακαδημίας της Βάρδας που δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών.

Μια διοργάνωση που περιελάμβανε εκτός του τουρνουά ποδοσφαίρου και της Δ’ φάσης αξιολόγησης, ️Καμπ εκγύμνασης και βελτίωσης τερματοφυλάκων με απώτερο στόχο την αξιολόγηση τους.

️Εργομετρικό έλεγχο με τον συνεργάτη του δικτύου και έναν από τους κορυφαίους Διατροφολόγους Εργοφυσιολόγους στην Ελλάδα τον Γιάννη Κωτση.

Τεστ αντίληψης και τεχνικής κατάστασης.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί για την συνέχεια, και ταυτόχρονα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους δεν μπορούν να αντιληφθούν κάποια πράγματα.


Περισσότερα: