Η γνώμη μας: Πρώτα απόφαση για τα της Αμαλιάδας, και μετά συνέχεια στα μπαράζ


Αναστάτωση έχουν φέρει στις 4 ομάδες των αγώνων μπαράζ τα όσα συνέβησαν τη Κυριακή στην Αμαλιάδα με τον αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ηρόδοτο να διακόπτεται στο ημίχρονο λόγω σοβαρών επεισοδίων.

Αήττητος Σπάτων, Εθνικός,Αστέρας Αμαλιάδας και Ηρόδοτος είναι οι τέσσερις ομάδες που εμπλέκονται στα μπαράζ αλλά κανείς δε ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια.

Το ποιά απόφαση θα παρθεί για το ματς της Αμαλιάδας θα ξεκαθαρίσει στα δικαστήρια με τη πειθαρχική της Ε.Π.Ο να αναλαμβάνει δράση.

Όμως η τελική απόφαση θα καθυστερήσει πολύ με ότι αυτό συνεπάγεται. Μπορεί να βγει ίσως και μετά από ένα μήνα. Ότι απόφαση βγει μπορεί η άλλη πλευρά να κάνει έφεση και όπως καταλαβαίνετε θα μπει Ιούνιος.

Απομένουν δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθούν τα μπαράζ. Και το ερώτημα που προκύπτει είναι.

Θα περιμένει η Ε.Π.Ο την τελική απόφαση και θα συνεχιστούν μετά τα μπαράζ ή θα συνεχιστούν κανονικά τη προσεχή Κυριακή;

Η Ε.Π.Ο λοιπόν θέλει να συνεχιστούν κανονικά τα μπαράζ και να τελειώσουν 27 Μαϊου.

Εμείς έχουμε να πούμε το εξής:

Πώς είναι δυνατόν να συνεχιστούν τα μπαράζ για άνοδο στη Β’ Εθνική όταν εκκρεμεί μια τόσο σοβαρή απόφαση που μπορεί να κρίνει την άνοδο κάποιας ομάδας; Είναι δυνατόν να έχουν ολοκληρωθεί τα μπαράζ σε δύο εβδομάδες αλλά να εκκρεμεί η απόφαση του ματς της Αμαλιάδας;

Η άποψη μας είναι πως το σωστό θα ήταν πρώτα να βγει η τελική ετυμηγορία του ματς της Αμαλιάδας και μετά να γίνουν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Γιατί μπορεί να έχουμε τραγελαφικές καταστάσεις όπου στο τέλος των μπαράζ να να πανηγυρίζουν την άνοδο κάποιοι, αλλά μετά από λίγο καιρό να πανηγυρίζουν άλλοι.

Ίδωμεν τι θα γίνει.


Περισσότερα: