Η αποτίμηση της σεζόν για τη Νάπολη Πατρών


Ανακοίνωση με την οποία κάνει μια αποτίμηση της χρονιάς που ολοκληρώθηκε εξέδωσεη Νάπολη Πατρών σε ανακοίνωση που ανέβασε στη σελίδα της…

Η ομάδα που εκπροσωπεί επάξια το beach soccer στην Ελλάδα και το Εξωτερικό έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον σε ένα άθλημα που χρόνο με το χρόνο κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους.

Η ανακοίνωση:

Η σεζόν 2022 έληξε και τυπικά για την ομάδα μας, μια σεζόν που θα μείνει χαραγμένη βαθιά στην μνήμη με την συμμετοχή μας σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό που έμοιαζε σενάριο βγαλμένο από όνειρο αλλά και μια σεζόν που αφήνει μια πικρή γεύση για την απώλεια του πρωταθλήματος, μας δίνει όμως την δύναμη να συνεχίσουμε ώστε να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για την επίτευξη των στόχων μας αλλά και την διάδοση και προβολή του αθλήματος μας.

Παρόλο που δεν κατακτήσαμε κανέναν τίτλο η ομάδα μας έκανε την πλήρη μετάβαση αγωνιστικά στο κομμάτι του παιχνιδιού όντας πλέον ομάδα παγκόσμιου βεληνεκούς στο τρόπο που αναπτύσσει το παιχνίδι της ακόμα και αν αυτό κάποιες φορές δεν επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα αυτό που σίγουρα μένει είναι το όμορφο θέαμα. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να συμμετάσχουμε σε τόσες πολλές και σημαντικές διοργανώσεις, τους ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα μας (παίκτες, προπονητές, διοίκηση και απλούς φίλους) και αφιερώνουν τον προσωπικό τους χρόνο σε ένα πρότυπο κοινωνικό πείραμα όπου η συνεργασία των ανθρώπων ακόμα και ερασιτεχνών μπορεί να αποφέρει επιτυχίες παρόμοιες με επαγγελματικές ομάδες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την στήριξη στην προσπάθεια μας, το Π.Ε.Α.Κ Πάτρας για την άριστη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει, τον Δήμο Πατρέων και την Ε.Π.Σ. Αχαΐας, όπου ανταποκρίνονται στα αιτήματα μας.

Τα πλάνα την αγωνιστικής σεζόν 2023 έχουν ήδη ξεκινήσει και το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι πως κάθε χρόνο όπως από το 2014 που ιδρυθήκαμε είναι να σχεδιάζουμε να προσπαθούμε και να υλοποιούμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, διότι το beach soccer για την δική μας ομάδα είναι κουλτούρα και τρόπος ζωής.

Ραντεβού στην άμμο σύντομα…


Περισσότερα: