Η Αχαϊκή ζητάει την εξαίρεση του Φωκά από του αγώνες της


Έντονα παράπονα έχει η Αχαϊκή από τη διαιτησία του Φωκά στο προχθεσινό ματς με τον Ατρόμητο Πατρών και την εντός έδρας ήττα με 1-2

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με ήττα έληξε η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος το Σάββατο που μας πέρασε για την Αχαϊκή.Ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-2 από τον Ατρόμητο Πατρών.

Η διοίκηση της Αχαϊκής θα ήθελε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια της για τα σοβαρά διαιτητικά λαθη που έγιναν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού από το διαιτητικό τρίο και συγκεκριμένα από τον εντεταλμένο διαιτητή κ.Φωκά, τα οποία θεωρούμε, κατά αντικειμενική κρίση, ότι συνέβαλαν καθοριστικά στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Αναμφισβήτητη απόδειξη το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της ομάδας μας στο δεύτερο ημίχρονο.

Λυπούμαστε δε πολύ για το γεγονός ότι ο ίδιος διαιτητής έχει επιδείξει και στο παρελθόν τέτοια πλημμελή εκτέλεση που απέβει και πάλι εις βάρος μας.

Η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Αχαΐας να μας απαντήσει πως σε δέκα αγωνιστικές, τρεις φορές ο συγκεκριμένος διαιτητής με τόν Ατρόμητο Πατρών και οι αντίπαλοι τους Δοξα Παραλίας, Θύελλα Πατρών και Αχαϊκή να έχουν έντονα διαιτητικά παράπονα.

Επειδή όμως δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να αδικεί την ομάδα και την ιστορία της ούτε να κλέβει τον ιδρώτα των παικτών μας έστω και αν αυτό δεν γίνεται σκοπίμως όπως θα θέλαμε να πιστεύουμε, μετά από απόφαση του Δ.Σ θα προβούμε στις ανάλογες ενέργειες και θα απευθυνθούμε στα αρμόδια όργανα ώστε να εξαιρεθεί ο κ.Φωκάς από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας μας.


Περισσότερα: