Γυρίζει χωρίς βαθμό από τη Θεσσαλονίκη: Άρης – Παναχαϊκή 2-1 (φάσεις και γκολ)Η Παναχαϊκή προηγήθηκε από νωρίς, στο 7′ με τον Μωραΐτη και ήταν καλύτερη ελέγχοντας το παιχνίδι. Δυστυχώς, ισοφαρίστηκε στην εκπνοή του Α’ μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η απόδοσή της και έδωσε περιθώρια στον Άρη να γυρίσει το ματς.

Διαβάστε τι είπαν οι δύο τεχνικοί στη συνέντευξη τύπου και δείτε στο τέλος τα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης κορυφής…

Σωκράτης Οφρυδόπουλος (Παναχαϊκή):

«Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον και αμφίρροπο το παιχνίδι. Αν κάνουμε μία μικρή σύνοψη του αγώνα, δεν θα διαφωνήσει κάποιος, ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο.

Το μόνο που παρουσίασε ο Άρης ήταν η ισοφάριση στο 45′. Στο δεύτερο ήταν καλύτερος και το πήρε. Δεν θα συμβιβαστούμε με την ήττα, παίξαμε με δύο φορ, το προσπαθήσαμε, δεν το πετύχαμε. Οδηγός μας είναι η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.

Φυσικά διαβάζουμε τον αντίπαλο. Ο Άρης έχει παίκτες με ποιότητα. Θέλαμε τον Άρη με την πλάτη στον τοίχο. Συγχαρητήρια στον Άρη και του χρόνου το καλοκαίρι να εκπληρώσει τους στόχους του».

Eίχαμε την κατοχή, δεν κινδυνέψαμε ποτέ. Πολύ καλή ανάπτυξη. Καλή κατοχή της μπάλας. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε. Ο Άρης δεν έκανε ευκαιρία. Στο καλό του ημίχρονο, του έδωσε τη νίκη».

Δημήτρης Σπανός (Άρης):

«Ήταν ένα ματς αντάξιο της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων, με ρυθμό, ένταση και πάθος. Με το αποτέλεσμα υπέρ μας, άρα είμαστε ευχαριστημένοι. Μέχρι το 30 μου θύμισε Εργοτέλη, μετά ήμασταν πολύ καλύτεροι. Αντιδράσαμε, πετύχαμε το τέρμα, την ανατροπή και αν ήμασταν πιο σοβαροί θα πετυχαίναμε κι ένα ακόμα. Αυτό καλούμαι να το λύσω γιατί είναι σημαντικό.

Ο Άρης έχει πλάνο, τρέχει πολύ, αλλά ενώ ξέραμε πως θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο, αγχωθήκαμε. Το μισάωρο με έχει προβληματίσει, δεν θέλω να το ξαναδώ. Είναι δική μου ευθύνη. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να είμαστε πιο πιεστικοί.

Η βαθμολογία λέει πάντα την αλήθεια, εξαιρετική ομάδα η Παναχαϊκή και χαίρομαι που έχω περάσει από εκεί. Κλείνοντας, να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συμπαράσταση και το χειροκρότημα, σαν προπονητής έχω μεγάλο βάρος, γιατί πρέπει να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους.

Έχουμε καταλάβει όλοι που βρισκόμαστε και θα γίνει αυτό που θέλουν και θέλουμε. Καλό θα είναι να καταλάβουμε πως πρέπει να τα δίνουμε όλα για 90 λεπτά.

Νομίζω ότι είναι ψυχολογικό (σσ. για την κακή αρχή των πρώτων λεπτών). Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά, θα έπρεπε να το δείξουμε και στα προηγούμενα ματς. Είναι σοβαρά παιδιά, δεν είναι του στιλ θα κερδίσουμε άνετα. Δεχόμαστε ένα γκολ ή δύο και βγάζει η ομάδα την ποιότητά της. Ο Άρης δεν είναι όμως για τέτοια εικόνα. Τα θέλω όλα δικά μου, από το πρώτο λεπτό κυρίαρχοι, είναι ψυχολογικό, θα το λύσουμε.

Έχει συμπληρώσει τέταρτη ο Πλατέλλας, θα δούμε που θα εκτίσει…»

  Στιγμιότυπα


  Μόνο τα γκολ


  Ολόκληρος ο αγώνας


Περισσότερα: