Γνωστός αθλητικογράφος ανέβηκε τα σκαλιά της Εκκλησίας (φωτό)


Σήμερα, πρωί-πρωί πριν καν πιούμε τον καφέ μας, η αναπληρωματική συντακτική ομάδα (γιατί ο κύριος διευθυντής είχε υποχρεώσεις το Σ/Κ…), λάβαμε στο email μας ένα μήνυμα από κάποιον κύριο Παναγιώτη Μάλλιο.

Μας έγραφε ότι έχει δει στο παρελθόν να ανεβάζουμε στο thematch.gr κάποια από τα όμορφα νέα ανθρώπων του αθλητικού κόσμου της Αχαΐας όταν παντρεύονται, ώστε να μοιραζόμαστε τη χαρά τους με το κοινό μας. Μας συστήθηκε ως πασίγνωστος αθλητικογράφος, σεσημασμένος όλων των γηπέδων που παίχτηκε τόπι στην Αχαΐα (και όχι μόνο, φυσικά), και τέλος πάντων, μεγάλη μούρη και φίρμα στα πέριξ. Και επειδή τον ξέρει όλος ο ντουνιάς, έτσι μας είπε, θα έπρεπε να ανεβάσουμε και την αφεντιά του να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας για να κάνει ντόρο.

Παιδιά, δεν μπορεί να λείπει από το σάιτ σας μια τέτοια είδηση. Αν δεν το βάλετε, να ξέρετε, θα μετανιώσετε!“, μας έγραψε χαρακτηριστικά, και δεν ξέραμε αν έπρεπε να το πάρουμε ως συμβουλή ή απειλή.

Η αλήθεια είναι ότι εμείς τον κύριο αυτόν δεν τον γνωρίζαμε, οπότε του ζητήσαμε φωτογραφίες για να δούμε περί τίνος πρόκειται. Στη φωτό ψηλά στο άρθρο, μας φάνηκε VIP persona οπότε λέμε… υπαρκτό πρόσωπο, σοβαρός κύριος αυτός ο κύριος Μάλλιος. Ύστερα, σε μια σειρά άλλες φωτογραφίες από τον όμορφο γάμο του, φαίνεται να χορεύει με τη νύφη, να υπάρχει γνωστός κόσμος, να βρέχει ρύζι, μοιράστηκαν και κουφέτα οπότε… εντάξει, λέμε δεν μπορεί να είναι όλοι κομπάρσοι… Μάλλον δε μας κοροϊδεύει, ο γάμος έγινε!

Η φωτό όμως που μας έπεισε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ότι όντως έπρεπε να δημοσιεύσουμε κάτι για την τελετή, ήταν η επόμενη που τον εμφανίζει μαζί με την αξιαγάπητη σύζυγό του, Ελένη Παναγοπούλου, με την οποία δείχνουν πολύ ταιριαστοί μαζί. Ο γάμος τους έγινε στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, στο Ελαιοχώρι Αχαϊας, και το τραπέζι έγινε σε κέντρο συνεδριάσεων στην Κάτω Αχαγιά (τα διασταυρώσαμε και τα δύο ως πραγματικά!).

Κλείνοντας, δεν μένει παρά να ευχηθούμε και εμείς συγχαρητήρια στα παιδιά, να ζήσουν τα καλύτερα στο εξής. Πάνο -ας μας επιτρέψεις την οικειότητα- και Ελένη, να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.

  Φωτορεπορτάζ

Προβολή: 1...15 από τις 15 εικόνες της συλλογής


Περισσότερα: