Γκοτσούλιας: «Κερδίσαμε τον σεβασμό όλων και γύρισε ο κόσμος στο γήπεδο»


Δηλώσεις για το τέλος της φετινής χρονιάς έκανε το μέλος της διοίκησης της Αχαϊκής Πέτρος Γκοτσούλιας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί κάθε επιτυχία στους αγώνες μπαράζ της Παναχαϊκής και του Πάτραι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Καλή επιτυχία στην Παναχαϊκή και στο προσωπικό μου φίλο τον Πέτρο τον Σταθάκη στα μπαράζ ανόδου, όπως και στην ομάδα του Πάτραι και τη διοίκηση του.

Όπως εύχομαι να παραμείνουν στην κατηγορία η Δόξα Νιφορεΐκων και το Λιμνοχώρι.

Εμείς τελειώσαμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο με ψηλά το κεφάλι και πιστεύω κάποιες ποδοσφαιρικές συγκυρίες μας άφησαν ένα βήμα πίσω και στους δύο στόχους.

Μια ομάδα που χτίστηκε από την αρχή  και με γνώμονα μόνο τη μεγάλη φανέλα και ιστορία της γιατί η Αχαϊκή είναι υπεράνω παραγόντων, προπονητών, ποδοσφαιριστών.

Κερδίσαμε τον σεβασμό όλων και μπορώ να πω πως φέραμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο.

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον κόουτς με το επιτελείο του, τον φροντιστή μας, τον κύριο Παρασκευά υπεύθυνο γηπέδου, και όλους τους ποδοσφαιριστές ξεχωριστά έναν έναν καθώς και τα παιδιά που έφυγαν τον Ιανουάριο για άλλες ομάδες.

Τέλος, για άλλη μια φορά δημόσια ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας όλους τους φιλάθλους μας  γιατί ομάδα χωρίς κόσμο παύει να είναι ομάδα.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την πόλη μας και μην ξεχνάμε ότι και στις νίκες και στις ήττες είμαστε όλοι μαζί.


Περισσότερα: