Γιώργος Λαγός: «Όλοι μαζί για το αύριο της Αχαϊκής»


Ο Γιώργος Λαγός είναι και επίσημα από χθες βράδυ ο νέος προπονητής της Αχαϊκής.

Στη συνάντηση που είχε με τα άτομα του νέου Δ.Σ ( θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες) υπήρξε ταύτιση απόψεων σε όλα τα θέματα του συλλόγου και έτσι επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Λαγός θα ξεκινήσει να δημιουργεί μια ομάδα κυριολεκτικά από το μηδέν με παίκτες από τη περιοχή με στόχο όλη η Αχαγιά και η ευρύτερη περιοχή να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και ο φίλαθλος κόσμος να επιστρέψει στο γήπεδο βλέποντας μια ομάδα που θα εκπέμπει υγεία.

Αναλυτικά η δήλωση του:

“Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου (να διαψεύσω τα σενάρια περί οικονομικών διαφορών που προέκυψαν στην 1η συνάντηση…) σε μια δύσκολη, μεταβατική χρονιά για την Αχαϊκή, μια χρονιά η οποία θα είναι ορόσημο καθώς με παιδιά της περιοχής μας, θα στηριχθεί η ομάδα μας τα επόμενα χρόνια!

Ένα νέο ξεκίνημα με νέες ιδέες, διαφορετική προσέγγιση από τους στόχους του πρωταθλητισμού των τελευταίων ετών με πλάνο μια υγιής βάση με το ταλέντο των παιδιών της περιοχής μας!

Σίγουρα είναι ένα δύσκολο εγχείρημα το οποίο θέλει χρόνο και υπομονή… αλλά στην προσπάθεια αυτή δεν θέλουμε να λείψει κανένας!!!

Ευελπιστώ στην επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο και θέλω να τονίσω πως ΌΛΟΙ μαζί, παράγοντες, κόσμος αγωνιστικό τμήμα, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά ώστε η ομάδα μας με την πάροδο του χρόνου, με πλάνο και προγραμματισμό, να επιστρέψει σε ρόλο πρωταγωνιστή όπου και αν αγωνίζεται καθώς αυτός είναι ο ρόλος που της αξίζει!!!


Περισσότερα: