Γιώργος Λαμπρόπουλος: «Σε επαγγελματικά πρότυπα λειτουργεί η Ιστιαία»


Από τους βασικούς συντελεστές στην φετινή επιτυχημένη πορεία της Ιστιαίας στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ήταν αναμφισβήτητα ο Αχαιός αμυντικός Γιώργος Λαμπρόπουλος. Ο 30χρονος Αχαγιώτης κεντρικός αμυντικός πήγε στην νεοφώτιστη ομάδα της Βόρειας Εύβοιας στα τέλη Σεπτεμβρίου και βοήθησε τους νεοφώτιστους έτσι ώστε να παραμείνουν άνετα στην κατηγορία με εκπληκτικό Β’ γύρο.

Έχοντας αγωνιστεί σε πολλές ομάδες (Παναχαϊκή, Αχαϊκή, Παναιγιάλειο, Βύζα Μεγάρων, Ηρακλή Ψαχνών, και Αριάδνη Νάξου) με την εμπειρία του έκανε τη διαφορά στα μετόπισθεν της Ιστιαίας. Τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα βρίσκεται στην Πάτρα και την γενέτειρα του την Κάτω Αχαγιά και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει για δεύτερο χρόνο στην Ιστιαία αφού ο σύλλογος όπως μας λέει λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα.

Στη μίνι συνέντευξη που μας παραχώρησε ανέφερε σχετικά:

Το Σεπτέμβριο μετά από αρκετές προτάσεις που είχα επέλεξα να συνεχίσω τη καριέρα μου στην Ιστιαία έχοντας ακούσει από όλους τα καλύτερα λόγια για αυτή την ομάδα. Μπορεί να είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα στην Γ’ Εθνική όμως ο σύλλογος δούλευε επαγγελματικά.

Στο οικονομικό η διοίκηση στη κυριολεξία ήταν άψογη απέναντί μας και με το παραπάνω. Λειτουργούσαν όλα στην εντέλεια και απερίσπαστοι εμείς οι ποδοσφαιριστές κάναμε τη δουλειά μας.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό για ένα ποδοσφαιριστή να ξέρει πως δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα πάσης φύσεως μέσα στην χρονιά.

Ο πρόεδρος πραγματικά μας παρείχε τα πάντα και σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ καταφέραμε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο να σωθούμε με χαρακτηριστική ευκολία.

Όσο για μένα θα συζητήσω με τη διοίκηση και προτεραιότητά μου είναι να παραμείνω στην Ιστιαία.


Περισσότερα: