Για να φτάνει το thematch.gr στις οθόνες σας


Στην καθημερινή μάχη για να καλύψουμε τα αθλητικά γεγονότα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε, εκτός των άλλων, και το facebook το οποίο

α) επιλέγει να προωθεί ό,τι θεωρεί το ίδιο ενδιαφέρον για εσάς και όχι απαραίτητα αυτά που βρίσκετε εσείς ενδιαφέροντα, β) επιλέγει να προωθεί ό,τι του αποφέρει άμεσα κέρδος, δηλαδή διαφημιστικό υλικό, γ) επιλέγει να μην προωθεί ό,τι θεωρεί πως θα μπορούσε να διαφημιστεί και να του αποφέρει κέρδος, συνεπώς “θάβει” υλικό σελίδων ώστε αυτές να αναγκαστούν να πληρώσουν για να προβληθεί το υλικό τους.

Το thematch.gr εξυπηρετεί σήμερα την ενημέρωση αρκετών χιλιάδων ανθρώπων. Αυτό δείχνουν τα χιλιάδες views στο site και οι πάνω από 4000 ακόλουθοι στο facebook. Παρόλα αυτά το υλικό μας (π.χ. ποστ σε αυτή τη σελίδα) δεν φτάνει σε αρκετούς από τους αναγνώστες μας γιατί πέφτουμε στην περίπτωση (γ).

Λόγω αρχής, δεν θέλουμε ούτε να αποκτήσουμε ψεύτικους ακόλουθους-ζόμπι (π.χ. πληρώνοντας) ούτε να φτάσουμε στο σημείο να πληρώνουμε για να φτάνει το υλικό μας, όχι σε νέους αναγνώστες, αλλά ακόμα και σε όσους μας ακολουθούν και ενδιαφέρονται για την ενημέρωση που προσφέρουμε (τους οποίους το facebook συσηματικά δεν ενημερώνει).

Γιαυτό λοιπόν, απευθυνόμαστε σε εσάς τους θερμούς αναγνώστες μας και σας καλούμε να εκδηλώνεται όσο μπορείτε (και το θυμόσαστε) το ενδιαφέρον σας προς το υλικό της σελίδας κάνοντας συστηματικά likes και κοινοποιήσεις. Μόνο έτσι τα άρθρα του thematch.gr θα φτάνουν πιο συστηματικά σε εσάς και σε όσους πραγματικά ενδιαφέρονται, και όχι μόνο σε όσους λίγους επιλέγει το facebook να ενημερώσει κάθε φορά.

Τέλος, τα σχόλιά σας και η όμορφη συζήτηση στις αναρτήσεις είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτα!

Υ.Γ. Και επειδή αυτό που γράφουμε το γράφουμε όπως είπαμε βάσει αρχών και όχι συμφεροντολογικά, σας καλούμε να κάνετε το ίδιο και με άλλες σελίδες που ακολουθείτε και εκτιμάτε την προσπάθειά τους. Βοηθήστε όσους προσπαθούν να προχωρήσουν χωρίς να χρειάζονται χρήματα για διαφήμιση σε εταιρίες-γίγαντες που προσπαθούν να ελέγξουν όλη την πληροφόρηση των πολιτών.


Περισσότερα: