Γ. Τσιμιτσέλης: «Όποια ομάδα δεν μπορεί, να γυρίσει στο τοπικό»


Ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού του Ναυπακτιακού Αστέρα Γιώργου Τσιμιτσέλη ο οποίος βλέπει θετικά την επανέναρξη των προπονήσεων και του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αργότερα.

Μιλώντας για τις ομάδες που αντιδρούν στην επανέναρξη τονίζει πως καλό είναι όποια δε μπορεί να ανταπεξέλθει να γυρίσει στο τοπικό.

Δείτε με προσοχή τη τοποθέτηση του εδώ στο thematch.gr:

“Επιτέλους επιστροφή στα γήπεδα που τόσο πολύ μας έλειψαν…

Εύχομαι υγεία και γρήγορα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα τόσο στον αθλητισμό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς όλοι έχουμε πληγεί ανάλογα με την δραστηριότητά μας!!

Γνωρίζοντας από την αρχή της σεζόν τις δυσκολίες δηλώσαμε,δηλώνουμε και θα συνεχίσουμε να δηλώνουμε παρόν ανάλογα με την Ιστορία της ομάδος του Ναυπακτιακού Αστέρα και τις ανάγκες του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Τέλος θα κλείσω λίγο σκληρά αλλά πρέπει να το πω.

Αν δεν μπορούν κάποιες ομάδες να συνεχίσουν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα του νομού τους (ο νοών νοήτω)!!!

Ας φώναζαν (με έγγραφα ) πριν ανακοινώσουν το άνοιγμα της κατηγορίας καθώς 3,5 μήνες δεν είδαμε ούτε μία διαμαρτυρία!!!

Τέλος πρέπει και Πολιτεία-ΕΠΟ-Δήμος να βοηθήσουν για να υπάρχει υγεία στον αθλητισμό και να μην “ματώνουν” συνεχώς οι παράγοντες…


Περισσότερα: