Γ. Λαγός: «Δεν ήταν δική μου επιθυμία η διακοπή της συνεργασίας»


Με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην πια προπονητής της Αχαϊκής Γιώργος Λαγός εξηγεί πως δεν ήταν δική του επιθυμία η διακοπή της συνεργασίας του με την ομάδα ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους βοηθούς του και τους παίκτες για όσα κατάφεραν.

Αναλυτικά η δήλωση του:

Θα ήθελα με την σειρά μου μετά την απόφαση της διοίκησης για την λύση της συνεργασίας μας, να την ευχαριστήσω δημόσια για την τιμή που μου έκανε το προηγούμενο καλοκαίρι και να ευχηθώ με την σειρά μου τα καλύτερα για την συνέχεια της θητείας της σε όλους τους τομείς!!!

Σίγουρα η επιθυμία αυτή δεν ήταν η δική μου αλλά μάλλον κάποιοι ξεχνούν…!!!!!

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε το προηγούμενο καλοκαίρι με τα προβλήματα που όλοι γνωρίζετε… ξεκινώντας από τους συνεργάτες μου Παύλος Μητρόπουλος Θανασης Δρακοπουλος και τον Kostas Levidiotis για την περίοδο της προετοιμασίας!!!

Στην συνέχεια θα ήθελα να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές που μας έκαναν την τιμή και βοήθησαν όλη αυτήν την αγωνιστική περίοδο και θα τονίσω πως είμαι περήφανος για αυτούς καθώς διέψευσαν ευχάριστα κάθε προσδοκία με την αγωνιστική τους συμπεριφορά!!!

Ειδικά αυτοί οι μάγκες που έμειναν ως το τέλος… οι αριθμοί και η πορεία τους μιλάνε από μόνα τους και ειδικά τα αποτελέσματα στους αγώνες μπαράζ όταν κάποιες ομάδες έπαιζαν φιλικά… και αυτοί διέψευσαν κάθε “Κασσάνδρα ” με τα όποια προβλήματα υπήρχαν…

Σας ευχαριστώ όλους ειλικρινά για όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές που δημιούργησε αυτή η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, αυτή η ΟΜΑΔΑ, εντός και εκτός γηπέδου, καθώς το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, και σας εύχομαι τα καλύτερα με Υγεία και Επιτυχίες σε ότι κάνετε!!!


Περισσότερα: