Γ’ Εθνική: Ρούτσης στη Ζαχάρω, Αδαμόπουλος στα Βραχνέικα


Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα κρίσιμα βαθμολογικά ματς της 20ης αγωνιστικής. Κρίσιμα και για τη 1η θέση αλλά και για τη σωτηρία.

Ντέρμπι έχουν μπροστά τους οι δύο εκπρόσωποι της Αχαΐας που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στα Βραχνέικα ο Διαγόρας σε ένα πολύ κρίσιμο ματς υποδέχεται το Διαβολίτσι που είναι ακριβώς κάτω από τη γραμμή και με νέο προπονητή. Θα σφυρίξει ο Άγγελος Αδαμόπουλος από το σύνδεσμο Ζακύνθου με βοηθούς τους Μπάστα και Πλέσσα.

Η Θύελλα μετά τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Διαγόρα έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της σωτηρίας αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει την Κυριακή στη Ζαχάρω κόντρα στον υποβιβασμένο Ολυμπιακό που έκανε τη μεγάλη έκπληξη τηn περασμένη Κυριακή νικώντας μέσα στον Πύργο τον Πανηλειακό και ουσιαστικά τον έριξε… Εδώ θα σφυρίξει ο Γιάννης Ρούτσης από τη Κορινθία με βοηθούς τους Σάνο και Κλεπετσάνη.

Διαιτησία από την Αχαϊα στο μεγάλο ματς της Ζακύνθου με τη Σπάρτη όπου και οι δύο θέλουν τη νίκη στο κυνήγι του πρωτοπόρου Βλαχιώτη. Ο Κώστας Ανδριανός θα σφυρίξει στο νησί με βοηθούς Κακαφώνη και Μιχάλη Ανδριανό.

Σούπερ ματς και στη Βουπρασία με το ΠΑΟ Βάρδας με νίκη κόντρα στο Τσιλιβί να αγκαλιάζει την παραμονή. Εδώ θα διευθύνει ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος από την Αργολίδα.


Περισσότερα: