Γ’ Εθνική: Κακριδής στη Βάρδα, Καυκάς στη Θύελλα, Χατζηγιάννης στα Βραχνέικα


Με τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής συνεχίζεται την προσεχή Κυριακή το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με σπουδαία ματς.

Στη Βάρδα, σε έναν αγώνα κυριολεκτικά ο θάνατος σου η ζωή μου, ο ΠΑΟ Βάρδας υποδέχεται το Ναύπλιο με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο νίκη για διαφορετικούς λόγους. Θα σφυρίξει ο Παναγιώτης Κακριδής από τη Κορινθία με βοηθούς τους Σπηλιώτη και Σάνο.

Στο Φώτης Αραβαντινός η Θύελλα επίσης σε ένα οριακό ματς υποδεχεται τον Πανγυθεατικό που επίσης παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για τη σωτηρία. Θα σφυρίξει ο Απόστολος Καυκάς από τη Αιτωλοακαρνανία με βοηθούς τους Καρβούνη και Γάκη.

Στα Βραχνέικα ο Διαγόρας θέλει να διατηρηθεί πάνω από τη ζώνη θέλοντας μόνο νίκη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως που επίσης μόνο με νίκη θα διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες σωτηρίας. Εδώ θα διευθύνει ο Κώστας Χατζηγιάννης από τον Πειραιά με βοηθούς τους Καρακελέ και Τσολακίδη.

Τέλος το μεγάλο λακωνικό ντέρμπι στο Βλαχιώτη ανάμεσα στον Αστέρα και τη Σπάρτη θα σφυρίξει ο Φώτης Ντάουλας από τη Δυτική Αττική.


Περισσότερα: