Γ’ Εθνική: Διαγόρας Βραχνεΐκων – Ιάλυσος Ρόδου 0-0 (φωτό-βίντεο-συνεντεύξεις)


Δίκαιο σε γενικές γραμμές χαρακτηρίζεται το ισόπαλο χωρίς τέρματα 0-0 στην αναμέτρηση των Βραχνεΐκων ανάμεσα στο Διαγόρα και τον πρωτοπόρο Ιάλυσο Ρόδου.

Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ο Διαγόρας ειδικά στα πρώτα 30 λεπτά, με τον Ιάλυσο να πιέζει μετά το 60′ χωρίς όμως να κάνει τη μεγάλη φάση για την εστία του Μπαμπούνη.

Η πιο καλή στιγμή ήταν στο 57′ με τον Λαμίν ενώ μικροευκαιρίες είχαν οι Βελλίνης στο 25′ και 68′, Δελαπόρτας στο 81′ και Στεφανίδης στο 86′.

Ο Διαγόρας απείλησε με τους Παπαδόπουλο στο 7′, Δριμάλας στο 8′, Καταβάτη στο 49′, Παπαδόπουλο στο 50′ και Γεωργαντόπουλο στο 62′.

Ο Διαγόρας απέδειξε για μία ακόμα φορά πως στα Βραχνέικα είναι πολύ σκληρό καρύδι για να τον νικήσει κάποια ομάδα.

Ο Γιαννόπουλος από την Μεσηηνία σφύριξε το ματς (Αδαμοπουλος- Καρβούνης ενώ εντύπωση προκάλεσε η μικρή προσέλευση κόσμου αφού στο γήπεδο έδωσαν το παρών μόνο περίπου τα 150 άτομα.

Συνθέσεις

Διαγόρας Βραχνεΐκων: Μπαμπούνης, Δριμάλας, Γκέκα, Ρίλντι, Α.Τρίγκας, Ν.Τρίγκας (87′ Λίπι), Καλλιτσουνάκης (77′ Τριανταφυλλόπουλος), Παπαδόπουλος (74′ Σχοινάς), Τσιριγώτης, Γεωργαντόπουλος, Καταβάτης (69′ Σταυρόπουλος).

Ιαλυσός Ρόδου: Ανδρούτσος, Κόλα, Λαμίν (56′ Γεωργίου), Τσούπρος, Αθανασίου, Ρεκλείτης, Ντα Σίλβα, Βελλίνης, Περογαμβράκης (77′ Στεφανίδης), Δελαπόρτας.  Φάσεις και γκολ

  Συνεντεύξεις

  Φωτορεπορτάζ

Προβολή: 1...39 από τις 39 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: