Φινάλε… για το Goalkeeping Summer Camp (φωτο-βίντεο δηλώσεων)


Μετά από τέσσερις… γεμάτες προπονητικές ημέρες με πολλή δράση, ολοκληρώθηκε το GoalKeeping SummerCamp της “Goalkeeper School Academy”

Οι συμμετέχοντες αθλητές είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν από τον προπονητή τερματοφυλάκων και Επικεφαλής της “Athens Goalkeepers Academy”, Χρήστο Λάμπρου.

Ο κύριος Λάμπρου πριν μπουν στο γήπεδο οι αθλητές, παραχώρησε ένα σύντομο σεμινάριο με χρήσιμες συμβουλές για τη θέση του τερματοφύλακα.

Η ακαδημία τίμησε σήμερα προσφέροντας του αναμνηστική πλακέτα τον προπονητή τερματοφυλάκων κ16-κ17 του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Κυριακίδη, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη ημέρα κοντά μας και στο πλευρό όλων των αθλητών μας.

Στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας σήμερα βρέθηκε και ο Φυσικοθεραπευτής και συνεργάτης της “Goalkeeper School Academy”, Γιώργος Βασιλικόπουλος ο οποίος και προσέφερε τις υπηρεσίες του σε όλους όσοι τις είχαν ανάγκη.

Σε όλους τους συμμετέχοντες γκολκίπερς απονεμήθηκαν αναμνηστικά πιστοποιητικά για τη συμμετοχή τους στο Camp.

Το Goalkeeping Summer Camp, μια πρωτοβουλία του υπεύθυνου της Ακαδημίας, Ανδρέα Αντωνόπουλου, ολοκληρώθηκε χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των προπονητών μας, Δημήτρη Θεοδωρόπουλου και Βασίλη Δασκαλόπουλου αλλά και την υποστήριξη των Αγγελική Θεοδωροπούλου, Πέτρου Βυθούλκα, Παναγιώτη Κουρλού και Σάκη Θεοδωρακόπουλου.

Η συγκινητική συμμετοχή  των μικρών πορτιέρο,   δίνει δύναμη και “μάρτυρα” την όρεξη των αθλητών για τέτοιου είδους δράσεις αλλά και τη δίψα τους για μάθηση.

  Βίντεο

  Φωτορεπορτάζ

Προβολή: 1...16 από τις 16 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: