Φιλικό Παναρκαδικός – Άγιος Ιερόθεος 0-1 (στιγμιότυπα)


Φιλικό «διπλό» στην Τρίπολη που πιστοποιεί το dna του ως ομάδα πέτυχε σήμερα ο Άγιος Ιερόθεος  με αντίπαλο τον Παναρκαδικό επικρατώντας με σκορ 1-0.

Οι «κιτρινόμαυροι»  έφτασαν κοντά στο γκολ στο 23 της αναμέτρησης. Ο Α’ ργυρίου με ένα δυνατό σουτ, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του νεαρού Πετρόπουλου.

Στο 41 ο Παναρκαδικός με το σουτ του Τσιώλη, έφτασε κοντά στο 1-0. Παρ όλα αυτά η προσπάθεια του ποδοσφαιριστή των “πρασίνων” δεν κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 65 ο Νιζάμης εκμεταλλεύτηκε την λάθος απομάκρυνση του Πετρόπουλου και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 0-1.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Πετρόπουλος, Άσεν, Μπούτας, Νάνος, Κυριακόπουλος, Στρέμπας, Δ’. Λυμπερόπουλος, Νάτσης, Ομπόσου, Ν. Λυμπερόπουλος, Γ’ ιουκούδης. Α’ γωνίστηκαν και οι: Α’ πειρανθίτης, Τσιώλης, Τσέκος, Συρεγγέλας

A’ Γ’.ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρούμπης, Τρακούσης, Κατσίκιας, Κεφαλίδης, Μπιρμπίλι, Τσατσαρής, Σαγανάς, Μαρτίνος, Α’ ργυρίου, Σιμιτζής, Νιζάμης. Α’ γωνίστηκαν και οι: Πολίτης, Τζούνιορ, Ρικάνοφ, Πολίτης, Παρασκευόπουλος, Λέσi

Πηγή ρεπορτάζ

  Φάσεις και γκολ


Περισσότερα: