Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΠΑΟ Βάρδας για την βραδιά με την Πάολα


Το Δ.Σ του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ θα ήθελε δημοσίως να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε στην πλατεία Ελευθερίας στην Βάρδα στο μεγάλο μουσικό γεγονός με την ΠΑΟΛΑ που διοργάνωσε η ομάδα μας την Κυριακή 12 Αυγούστου.

Για κάποιους ίσως ήταν μια βραδιά με το μεγαλύτερο γυναικείο όνομα στην νυχτερινή διασκέδαση, όπως και μας απέδειξε ομολογουμένως η ξεχωριστή ΠΑΟΛΑ, αλλά για τους ανθρώπους της διοίκησης ήταν μια ακόμα απόδειξη έμπρακτης αγάπης προς τα μέλη της διοίκησης και τους ανθρώπους που περιβάλλουν την ομάδα και ηγούνται της προσπάθειας αυτής ώστε ο Π.Α Ο ΒΑΡΔΑΣ να υπάρχει δυνατός και πάντα ένας σύλλογος ευρείας αποδοχής.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής που στήριξαν με κάθε τρόπο τον σύλλογο μας.

Μα πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε όλους εσάς τους εθελοντές που αγωνιστήκατε μαζί και δίπλα με την προσπάθεια μας ώστε να βγει σε πέρας η ξεχωριστή αυτή βραδιά του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ.
ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Να πούμε επίσης ότι ένα ευχαριστώ είναι λίγο για την Πάολα και το επιτελείο της για όλα όσα πρόσφεραν και έζησε ο πραγματικά μεγάλος όγκος ανθρώπων που παρευρέθηκαν και κατέκλυσαν τον χώρο της πλατείας Ελευθερίας σε κάτι που ομολογουμένως δεν έχει ξαναζήσει η περιοχή μας.Περισσότερα: