Έτοιμος για άνοδο στη Γ’ Εθνική ο Αχέρων Καναλακίου (δηλώσεις-φωτό)


Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε στο τοπικό πρωτάθλημα Πρέβεζας-Λευκάδας με τον Αχέροντα Καναλακίου να έχει τη θέση οδηγού και εκεί θέλει να τερματίσει και να πάρει την άνοδο για τη Γ’ Εθνική.

Το σύστημα εκεί λέει πως για να πάρει μια ομάδα απευθείας το πρωτάθλημα θα πρέπει να τερματίσει με τουλάχιστον 4 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας. Σε διαφορετική περίπτωση οι πέντε πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα εμπλέκονται σε αγώνες μπαράζ.

Στη βαθμολογία: Αχέρων 61, Α.Ο Καρυάς 59, Πρέβεζα 58 και Απόλλων Πάργας 56, είναι οι ομάδες που δίνουν μάχη για την άνοδο.

Όσον αφορά τους πρωτοπόρους, αυτοί έχουν πρόεδρο τον επιχειρηματία Χρήστο Λουκούμη (φωτό) που διατηρεί ένα beach bar στην Πρέβεζα και δύο εστιατόρια στη Γερμανία. Αυτός είναι ο άνθρωπος που ονειρεύεται να δει το Καναλάκι στη Γ’ Εθνική.

Στο οικονομικό όλοι οι παίκτες πληρώνονται στην ώρα τους ενώ συχνά-πυκνά δίνει και πριμ! Στον σύλλογο λειτουργούν όλα άψογα και ευχής έργο θα ήταν όλες οι τοπικές ομάδες να είχαν την ίδια άρτια οργάνωση.

Προπονητής είναι ο Χρήστος Τζίμας ένα νέο παιδί φιλόδοξο που δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και έχει άριστη σχέση με τους παίκτες θέλοντας να παίρνει το 100% από αυτούς.

Στην ομάδα βρίσκεται και ο Αμαλιαδαίος αμυντικός Νεοκλής Ξένος, με πέρασμα και από Αχαϊκή, ο οποίος μας μίλησε για τη φετινή μεγάλη προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε η ομάδα να βρεθεί στις εθνικές κατηγορίες:

«Νιώθω απόλυτα δικαιωμένος με την επιλογή μου να έρθω στο Καναλάκι.

Μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα αλλά δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από συλλόγους ανώτερων κατηγοριών.

Τα πάντα εδώ λειτουργούν άψογα και είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια.

Ο πρόεδρος αγαπάει πολύ την ομάδα και θέλει να τη δεί να αγωνίζεται σε υψηλότερη κατηγορία.

Θα κάνουμε τα πάντα για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του και όλοι μαζί τον Απρίλιο να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Εύχομαι επίσης η Αχαϊκή που έχω αγωνιστεί παλιότερα και έχω μέσα στη καρδιά μου να καταφέρει να σωθεί.»

  Φωτορεπορτάζ


Προβολή: 1...5 από τις 5 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: