Έθεσε την παραίτησή του ο Πολλαετίδης στη διοίκηση του Αιολικού και όλα δείχνουν διαζύγιο (βίντεο συνέντευξης)Η ομάδα του Παναργειακού ήταν πίσω στο σκορ και έπαιζε για περίπου μισή ώρα με 10 παίκτες… παρόλα αυτά κατάφερε στο 90′ να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Μετά το εντός έδρας ισόπαλο 1-1 του Αιολικού κόντρα στον Παναργειακό, ο νεαρός προπονητής των νησιωτών Γιάννης Πολλαετίδης έθεσε την παραίτησή του υπόψη της διοίκησης.

Στη συνέντευξη τύπου ο Πολλαετίδης ήταν εκτενέστατος και μίλησε για πολλά, αρκετά από τα οποία δεν είχαν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά μάλλον με την «αρρωστημένη» -όπως την περιέγραψε- κατάσταση που επικρατεί συνολικά στη Μυτιλήνη και αφορά στον τρόπο που “διαβάζει” τα μέσα ενημέρωσης και ο κόσμος τα αποτελέσματα και την προσπάθεια των παικτών της ομάδας.

Για την ακρίβεια μίλησε για ακύρωση των προσπαθειών ποδοσφαιριστών που θα πρέπει να κρίνονται συνολικά, διότι αρκετοί από αυτούς στήριξαν την ομάδα πέρσι κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Τη συνέντευξη τύπου μπορείτε να τη δείτε στη συνέχεια.

Πληροφορίες πάντως του τοπικού Sport Lesvos θέλουν το θέμα της αποδοχής της παραίτησής του Πολλαετίδη ζήτημα τυπικό που θα επικυρωθεί στο αυριανό Δ.Σ. Οι δε παράγοντες της ομάδας φέρονται αποφασισμένοι να φέρουν προπονητή εκτός νησιού.

Αν το διαζύγιο επισημοποιηθεί θα είναι μεν μια δυσάρεστη εξέλιξη που θα φέρει κάποιες αναταράξεις στον Αιολικό, αλλά τα όσα είπε ο προπονητής του δείχνουν ότι έχει συσσωρευτεί αρκετή γκρίνια που ασχέτως προθέσεων και ικανότητας σχεδόν ποτέ δε λειτουργεί θετικά για μια ομάδα.

Ο Γιάννης Πολλαετίδης, πάντως, δεν είναι μόνο νέος, έχει δείξει στοιχεία ανθρώπου με αρχές και με διάθεση να δημιουργεί οικογενειακή ατμόσφαιρα για τις καλές και δύσκολες στιγμές της ομάδας του. Αυτό φάνηκε πολλές φορές στα λεγόμενά του στο περσινό πρωτάθλημα και σε στιγμές που και πάλι αμφισβητήθηκε η ομάδα. Στο τέλος δικαιώθηκε και πραγματικά ο Αιολικός έκανε έναν αρκετά καλό Β’ γύρο.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι σαφώς πιο δύσκολο (πέρσι έπεφτε μία ομάδα στον όμιλο του Αιολικού, φέτος μετά την αναδιάρθρωση πέφτουν αρκετές σε όλους τους ομίλους) και οι ομάδες που χάνουν το βηματισμό τους μένοντας πίσω στη βαθμολογία θα έχουν πολύ δύσκολο έργο για να καταφέρουν ανακάμψουν. Παρ’ όλα αυτά, τα λεγόμενα Πολλαετίδη δείχνουν ότι ο άνθρωπος βλέπει την όλη αμφισβήτηση και κριτική ως déjà vu από πέρσι, ίσως θεωρεί ότι αυτοί που κρίνουν δεν έμαθαν τίποτα από την περσινή εμπειρία… και ίσως γι’ αυτό θεωρεί ότι και η παραμονή του στην ομάδα είναι μάλλον αδιέξοδη.

  Φάσεις


  Συνεντεύξεις 

Περισσότερα: