Επιτυχής η εκδήλωση για το αθλητικό μουσείο του γυμνασίου Σαγείκων

Αθλητικό μουσείο Σαγεϊκων - ΠΑΟ
Πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη το απόγευμα σε αίθουσα εκδηλώσεων των Σαγεΐκων η εκδήλωση για τη στήριξη με αθλητικό υλικό για τη δημιουργία αθλητικού μουσείου.

Αρκετοί φορείς ήταν παρόντες, με τον αντιπρόεδρο της Π.Α.Ε Παναθηναϊκού και βετεράνο τερματοφύλακα Βασίλη Κωνσταντίνου σίγουρα να είναι το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης. Πλαισιωμένος και από άλλους παλαίμαχους, ο κ. Κωνσταντίνου δέχτηκε υπομονετικά να φωτογραφηθεί με όσους του το ζήτησαν, ενώ μοίρασε και αθλητικό υλικό της πράσινης ομάδα0ς για τη στελέχωση του μουσείου.

Το παρών επίσης έδωσαν οι παλαίμαχοι παίκτες της Παναχαϊκής Βασίλης Στραβοπόδης, Μπάμπης Σπανοσωτηρόπουλος, Νίκος Καραμανλής, Βαγγέλης Καράτσης, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, ο πρόεδρος του Ο.Τ.Α.Δ Άκης Μπαχράς, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Παλαιολόγος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Γκοτσόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Παναγιώτης Μυλωνάς, καθώς και ο Βοηθός Δημάρχου για θέματα Λαρισσού Άγγελος Διακάτος.

Οι παλαίμαχοι της Παναχαϊκής έδωσαν και μια φανέλα της ομάδας για το αθλητικό μουσείο του σχολείου, ενώ και ο συνάδελφος Δημήτρης Σαρρής δώρισε μια αυθεντική φανέλα της Λίβερπουλ.

Η όλη ιδέα της κατασκευής αθλητικού μουσείου στο γυμνάσιο Σαγεΐκων ανήκει στο καθηγητή φυσικής αγωγής Βασίλη Πέττα ο οποίος οργάνωσε άψογα και την εκδήλωση.


Περισσότερα: