Επιτέλους μετά από πολύ καιρό ανακοίνωση της Παναχαΐκής για… στήριξη και υπομονή


Είχαμε… ξεχάσει πραγματικά ποτέ η Παναχαϊκή είχε βγάλει επίσημη ανακοίνωση για τελευταία φορά.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση το μεσημέρι η διοίκηση ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας για τις 7 Αυγούστου ενώ ζητάει στήριξη και υπομονή από τους Πατρινούς φιλάθλους.

Βέβαια για να ξεκινήσει να λειτουργεί η Παναχαϊκή είναι απορίας άξιον αν θα προλάβει μέσα σε δέκα μέρες να κλείσει παίκτες προπονητικό τιμ κ.τ.λ (αυτή τη στιγμή δύο τρεις παίκτες έχει στο ρόστερ).

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Τους τελευταίους 24 μήνες από την ένταξή μας στην ΠΑΕ Παναχαϊκή το 2021, ζήσαμε μια χαρούμενη άνοδο στην Superleague 2, ενώ ζήσαμε μια δύσκολη πρώτη χρονιά πίσω στην επαγγελματική SL2, λόγω και των χρεών που υιοθετήσαμε από προηγούμενες ΠΑΕ.

Αν και αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε δημόσια ότι είμαστε πιο αφοσιωμένοι και φιλόδοξοι από ποτέ για να πετύχουμε τους στόχους και τα όνειρά μας για την ΠΑΕ Παναχαϊκή και την πόλη της Πάτρας!

Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα εφαρμόσουμε με όλους τους συνεργάτες μας τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό ένα αποφασιστικό σχέδιο δράσης για να προετοιμάσουμε την ομάδα να είναι σε πλήρη κίνηση πριν από την έναρξη της προγραμματισμένης ημερομηνίας προετοιμασίας της 7ης Αυγούστου.

Τις επόμενες εβδομάδες θα επικοινωνήσουμε ένα νέο 3ετές πρόγραμμα για τον σύλλογο καθώς εργαζόμαστε επιθετικά για να σταθεροποιήσουμε την τρέχουσα κατάσταση και εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε ένα επαγγελματικό περιβάλλον γύρω από την ομάδα… και μια ομάδα για την οποία η πόλη της Πάτρας να μπορεί να είναι και πάλι περήφανη…

Καταλαβαίνουμε ότι θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρότερα από ποτέ για να κερδίσουμε έναν οπαδό τη φορά. Θα δεσμεύσουμε πόρους στα προγράμματα U19 και U17 καθώς και στο σύστημα των ακαδημιών μας και θα επενδύσουμε στην κοινωνία της πόλης για να αναπτύξουμε τοπικά ταλέντα για το μέλλον του συλλόγου.

Ζητάμε την υποστήριξή σας και την υπομονή σας για να βοηθήσουμε να ενώσουμε όλη την Πάτρα στην προσπάθειά μας για την επίτευξη αυτού του τεράστιου στόχου!

Με εκτίμηση, οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ”


Περισσότερα: