Επέλεξε να αγωνιστεί Γ’ Εθνική η Σαντορίνη


Αν και μετά τη πρόσφατη ενοποίηση των δύο κατηγοριών (Superleague 2 και Football League) η ομάδα της Σαντορίνης είχε το δικαίωμα να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία, κάτι τέτοιο δε θα το πράξει.

Αιτία το φλέγον γηπεδικό ζήτημα αφού τα έργα στο γήπεδο της Σαντορίνης δεν έχουν γίνει με τη βοήθεια του Δήμου και έτσι αναγκάζονταν να δίνει φετος τα εντός έδρας ματς στη Νάξο με ότι αυτό συνεπάγεται στο οικονομικό…

Έτσι λοιπόν πάρθηκε η απόφαση η ομάδα να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και να έχει στόχους πρωταθλητισμού, ενώ τώρα το μπαλάκι πέφτει στο Δήμο έτσι ώστε να αναβαθμίσει το γήπεδο της Σαντορίνης

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Μετά από τις πρόσφατες επαφές που πραγματοποιήθηκαν με τον Δήμαρχο Θήρας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020, διαπιστώνοντας ότι με το γηπεδικό πρόβλημα δεν βρίσκεται έγκαιρη λύση καθώς και ότι η υπόσχεση για οικονομική ενίσχυση για τα «εντός» έδρας παιχνίδια στη Νάξο έμεινε μόνο στα λόγια και για το χειροκρότημα, αποφάσισε η ομάδα μας να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής Κατηγορίας για την περίοδο 2021-2022, θέτοντας ως μοναδικό της στόχο την Άνοδο.

Ίσως ακούγεται οξύμωρο, όμως η ομάδα της Σαντορίνης έχει φτιαχτεί για να πρωταγωνιστεί.

Ας μας διαψεύσει λοιπόν ο κος Δήμαρχος και ας έχει έτοιμο το γήπεδο σε 11 με 13 μήνες, όπως δεσμεύθηκε στην μεταξύ μας συνάντηση.

Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και διευκρινίσεις για το τι έχει συμβεί θα δοθούν από τον και. Φουστέρη Ευάγγελο, σε συνέντευξή του στο προσεχές διάστημα, ούτως ώστε να γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος του νησιού την πραγματική αλήθεια.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020


Περισσότερα: