Ενισχυμένη η Νάπολη Πατρών με δύο Ιάπωνες και παίκτη από τα Η.Α.Ε


Τρεις μέρες έμειναν μέχρι τους Ευρωπαϊκούς αγώνες της Νάπολη Πατρών στο Ναζαρέ της Πορτογαλίας (για το Eurowinners cup 2023) και σίγουρα η ομάδα της Αχαϊας θα πάει ενισχυμένη με στόχο τη μέγιστη δυνατή διάκριση.

Ενισχυμένη με τον πολύ καλό Ισπανό γκολκίπερ Παρέχα που αγωνίστηκε και πέρσι στο σύλλογο, ενώ δύο διεθνής Ιάπωνες και ένας διεθνής από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σίγουρα θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Beach soccer…

Οι ανακοινώσεις:

“Ακόμα ένας παίκτης με… βαρύ βιογραφικό στο ρόστερ της Νάπολης Πατρών που κάπως έτσι κλείνει το ρόστερ της!

Ο λόγος για το Ali Mohammadi! Πρόκειται για έναν παίκτη που στο πρόσφατα προκριματικά για τους Παγκόσμιους Παράκτιους Αγώνες αναδέιχθηκε νικητής και MVP με την Εθνική ομάδα των Η.Α.Ε.!

Ένας ακόμα Samurai στην οικογενεια μας!

Ο λόγος, για τον Kosuke Matsuda!

Ένας ακόμα Ιάπωνας, μετά τον Shushei (Jose) Yamauchi, θα ντυθεί στα χρώματα της Νάπολης Πατρών.

Yamauchi και Machuda γνωρίζονται καλά, καθώς παρέα έχουν οδηγήσει την εθνική Ιαπωνίας σε διακρίσεις τόσο σε Παγκόσμιο, όσο και σε Πανασιατικό επίπεδο, με σημαντικότερες αυτές της κατάκτησης του Ασιατικού Κυπέλλου και του τελικού Παγκοσμίου Κυπέλλου της Μόσχας.

Ο Kosuke αγωνίζεται επίσης στο Ιαπωνικό πρωτάθλημα με την aloeweyokohama, την οποία και ευχαριστούμε για την παραχώρηση του παίκτη ως δανεικό.


Περισσότερα: