ΕΠΣΑχαΐας: «Ένα βήμα μπροστά»


Με αφορμή τη χθεσινή συνάντηση των προέδρων των τεσσάρων μεγάλων ομάδων, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Μελισσανίδη, Σαββίδη, τα μέλη της ΕΕ Ε.Π.Σ.Α εξέδοσαν ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής:

Μετά από τα πολλά βήματα πίσω, σήμερα μετά από χρόνια έγινε ένα βήμα μπροστά με το να καθήσουν στο ίδιο τραπέζι οι Big4 του ελληνικού ποδοσφαίρου με πρωτοβουλία του Υπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενακη

Αυτό αν μη τι άλλο μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί.Έχει έρθει πλέον η ώρα που όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Πρέπει να σταματήσουν τα δυσάρεστα φαινόμενα των πρόσφατων εκλογών όλων των ενώσεων. Είναι εξάλλου πλέον γνωστή η κατάσταση που δημιουργήθηκε και στις δικές μας εκλογές.

Έχει έρθει η ώρα που όλοι πρέπει να κοιτάξουμε πως θα διορθώσουμε τα κακώς κείμενα που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο στο σύνολο του, αλλά και για το ποδόσφαιρο της Αχαΐας συγκεκριμενα, έχουμε να επισημάνουμε, πως πρέπει να σταματήσει το καβάλημα του καλαμιού, από κάποια μέλη της διοίκησης και πως επιβαλλεται να σταθούν κοντά στους παράγοντες με μόνες σκέψεις να τους κρατήσουν ζωντανους σε αυτό που αγαπάνε και πως θα μπορέσουμε να ελαφρυνουμε την τσέπη τους καθώς και να τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν να δίνουν ζωή στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Γιατί τα τελευταία χρόνια με την εισπρακτική πολιτική της πλειοψηφίας έχουμε πολύ άσχημα σημάδια, έχουμε σαν αποτέλεσμα από 110 σωματεία να συμμετέχουν στα πρωτάθλημα κοντά 85, να επέλθει η κανονικότατα στα πρωτάθλημα με έναν ορο: στο πρωτάθλημα Α κατηγορία να επανέλθει στον έναν όμιλο, να προσέχθει η διαιτησία και να μην είναι αφημένη στο έλεος του Θεού, την στιγμή που είναι υπό την σκέπη της ΕΠΣ.

Κύριοι της πλειοψηφίας ασχοληθείτε με τα προβλήματα του ποδοσφαίρου της Αχαΐας και σταματήστε τις βόλτες στις διαφορες ενώσεις που έχουν εκλογές, τα σωματεία θέλουν βοήθεια εμείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε το Αχαϊκό ποδόσφαιρο να κάνει επανεκκίνηση.Με μεγαλύτερα βήματα μπροστά!”

Υ. Σ. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη πρόταση που έπεσε στο τραπέζι των Big4 είναι η ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΡΔΡΟΥ ΚΑΙ ΕΕ ΤΗΣ ΕΠΟ.

Τα  Μέλη της ΕΕ ΕΠΣΑ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ ΠΛΟΥΜΗΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ


Περισσότερα: