Έμεινε μόνη στην κορυφή η Αχαϊκή 2-0 τον Πανμοβριακό (βίντεο-φωτο)


 

Καλύτερη η Αχαϊκή στη μεγαλύτερη διάρκεια του γειτονικού ντέρμπι με το Πανμοβριακό Ριόλου νίκησε δίκαια με 2-0 στη Κάτω Αχαγιά και σε συνδιασμό με την ισοπαλία του Λιμνοχωρίου στα Νιφορεϊκα έμεινε μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι κιτρινόμαυροι του Λαγού μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 15′ με κοντινό σουτ του Μούζου μετά την ασταθή απόκρουση του γκολκίπερ Μανουσιάδη.

Στην επανάληψη η Αχαγιώτικη ομάδα είχε μεγάλη ευκαιρία με το Καζατζή στο 50′, για να πετύχει το 2-0 στο 75′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαζανά.

Γενικά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν καλές στιγμές με το Ντουραϊ στο 18′, Λαζανά στο 43′, Μπουρλάκη στο 44′ και Λαζανά στο 73′ ενώ ο Ριόλος απείλησε με τον Παναγάκη στο 19′.

Καλή η διαιτησία του Παπαδόπουλου (Τραγουλιάς- Χαμουζάς).

Συνθέσεις

Αχαϊκή:Σταθόπουλος, Α.Αγγελόπουλος (63′ Πογατζής), Σαν Φιλίππο (85′ Καούρης), Σέρμπος, Μπάδας, Βαλογιάνης (63′ Κατσίνας), Μούζος (76′ Γκοτσόπουλος), Ντουραϊ (76′ Μπίκος), Λαζανάς, Μπουρλάκης, Καζατζής.

Πανμοβριακός Ριόλου: Μανουσιάδης, Π.Κάτσενος, Μπακατσέλος, Διακάτος, Αθανασόπουλος, Κοκκίνης, Α.Κάτσενος (78′ Κατριμπούζας), Μάλαμας, Γραμματικόπουλος, Οικονομόπουλος (60′ Κολιτσιδάκης), Παναγάκης.

  Φάσεις και γκολ

  Συνεντεύξεις

  Φωτορεπορτάζ

Περισσότερα: