Ελεύθερος ο Αγουρίδης – Από ΠΑΟ Βάρδας υπογράφει στην Παναχαϊκή


Την ελευθέρας του απο τον ΠΑΟ Βάρδας πήρε ο Δημήτρης Αγουρίδης και πλέον είναι θέμα χρόνου να υπογράψει στην Παναχαϊκή.

Ο παίκτης που φέτος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τους πράσινους της Βουπρασίας εξαργύρωσε αυτή την σούπερ χρονιά, αφού από τη νέα περίοδο μάλλον θα αγωνιζεται ένα σκαλί παραπάνω: το πρωτάθλημα της Football league.

Η διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας τον ευχαρίστησε που υπήρξε μέλος της ομάδας αφού διέθετε και ένα εξαίρετο χαρακτήρα.

Απ την άλλη πλευρά ο ποδοσφαιριστής μονο καλά λόγια ειχε να πεί για την οικογένεια της Βάρδας και ευχαριστησε άπαντες για τις πολύ όμορφες στιγμές που έζησε με την πρώην πια ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα ανακοινώθηκαν από τον ΠΑΟ Βάρδας:

«Το σωματείο μας δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στο όνειρο ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή και εξαίρετου χαρακτήρος να αναζητήσει την τύχη του και να επιδιώξει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Είναι απώλεια για εμάς γιατί πέρα απο έναν καλό ποδοσφαιριστή,εμείς δεθήκαμε με ένα πολύ καλό παιδί που γνωρίσαμε,μα πάνω απ’όλα με έναν φίλο που πάντα θα τον έχουμε στην καρδιά μας και πάντα θα αγαπάμε …

ΜΙΜΑΡΕ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ , ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ…

Ο Αγουρίδης δήλωσε τα κάτωθι κατά τη συζήτησή στα γραφεία της ομάδας:

«Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου γιατί με μεγάλωσε ποδοσφαιρικά και έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’αυτό.

Στον ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟ βρήκα μια καλή ποδοσφαιρική στέγη. Συνάντησα ανθρώπους της διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας που έβαζαν την ομάδα πάνω από όλα και αυτό με βοήθησε να βρω τον εαυτό μου,σε συνδυασμό με το καλό κλίμα που είχαμε οι παίκτες μεταξύ μας.

Ευτύχησα να κάνω πολλούς φίλους μέσα στην ομάδα μα πάνω απ’ ολα ευτύχησα να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους απο την τοπική κοινωνία όπου καθημερινά έδειχναν την αγάπη τους πρός το προσωπό μου.

Φεύγοντας απο την ομάδα θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση,προπονητές,συμπαίκτες και πάνω απ’ όλα τον φίλαθλο κόσμο μας.
Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»

Η φώτο με τον Αγουρίδη κ τούς Παλούμπη, Μπακογιάννη στα γραφεία της ομάδας μετά την υπογραφή της ελευθέρας του πρώην πλέον ποδοσφαιριστή μας.»


Περισσότερα: