Εκπέμπει SOS ο ιστορικός Ηρακλής… Αποχώρησαν Κούγιας- Παπαδόπουλος…


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ, ΤΟΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Μπροστά σε αδιέξοδο βρίσκεται η ιστορική ομάδα του Ηρακλή αφού ο Αλέξης Κούγιας και ο Τομ Παπαδόπουλος απέσυραν το ενδιαφέρον τους να αναμειχθούν με τα διοικητικά της ομάδας.

Αιτία η δικαίωση του πρώην παίκτη της ομαδας Μπόγκνταν Μάρα ο οποίος δικαιώθηκε και πρέπει να εισπράξει 220.000 ευρώ ενώ και άλλοι παίκτες θα δικαιωθούν (τους χρωστάνε χρήματα επί προεδρίας Αντώνη Ρέμου) με το πόσο να αγγίζει περί το 1.000.000 ευρώ…

Μιλάμε για τεράστιο ποσό γ αυτό και οι Κούγιας, Παπαδόπουλος αποσύρθηκαν από τα διοικητικά.

Με την ομάδα να είναι σε αδιέξοδο και να είμαι ορατός ο κίνδυνος υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική…

Η ανακοίνωση:

«Μετά από συνάντηση που υπήρξε στα γραφεία του Γ.Σ. Ηρακλής στη Μίκρα με την παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Π.Ο.Τ Ηρακλής Στράτου Ευγενίου, του προέδρου του Γ.Σ. Ηρακλής Φώτιου Θέου και του Αλέξιου Κούγια και κατόπιν επικοινωνίας με τους πληρεξούσιους δικηγόρους που εκπροσωπούν πρώην ποδοσφαιριστές αποφασίστηκε:

Μετά την καταστροφική απόφαση για τον Π.Ο.Τ. Ηρακλής, που δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή Μπόγκταν Μάρα (επί θητείας του Αντώνη Ρέμου), τα χρέη τα οποία δυνητικά θα προκύψουν από απαιτήσεις ποδοσφαιριστών που αφορούν προηγούμενες ΠΑΕ (Αντώνη Ρέμου και Θόδωρου Παπαδόπουλου/Σπύρου Παπαθανασάκη) είναι μη αντιμετωπίσιμα.

Ειδικά για μια ΠΑΕ που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκ2, όπου τα έσοδα δεν ξεπερνούν σε καμία περίπτωση τις 200.000 ευρώ ετησίως.

Οι Στράτος Ευγενίου και Αλέξιος Κούγιας είναι Έλληνες πολίτες, με εμφανή επαγγέλματα και φορολογούμενα έσοδα και είναι αδύνατο να καλύψουν με νόμιμο τρόπο ακόμα και απαιτήσεις ποδοσφαιριστών οι οποίες θα είναι μειωμένες από το συνολικό απαιτούμενο ποσό.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης ο κ. Στράτος Ευγενίου παρέδωσε τις μετοχές του Π.Ο.Τ. Ηρακλής στον Γ.Σ. Ηρακλή και στον Φώτιο Θέο, δηλώνοντας ρητώς ότι παύει να ασχολείται πλέον με την ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Μετά από αυτή την τοποθέτηση του Στράτου Ευγενίου, ο Αλέξιος Κούγιας δήλωσε ότι τόσο αυτός όσο και ο Τομ Παπαδόπουλος, αποσύρουν κάθε ενδιαφέρον για την αγορά του 66% των μετοχών της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής».


Περισσότερα: