Εκδρομή στην Αμφιλοχία για Λευκίμμη και ελπίδες για καλό αποτέλεσμα


Επόμενο παιχνίδι της Λευκίμμης αύριο στην Αμφιλοχία με τον Νέο Αμφίλοχο και όπως μπορείτε να δείτε και στο αφισάκι στο τέλος, οι φίλοι της ομάδας έχουν κινητοποιηθεί και οργανώνουν εκδρομή για να τη στηρίξουν.

Η Λευκίμμη προέρχεται από ισοπαλλία, δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, και αν θέλει να έχει μια καλή πορεία και να δικαιολογήσει τη δυναμική με την οποία έρχεται από το τοπικό Κέρκυρας, θα πρέπει από τέτοια παιχνίδια να ζητάει βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, ο Νέος Αμφίλοχος με προπονητή τον Θόδωρο Παπαχρήστο ξεκίνησε με ήττα το πρωτάθλημα και είναι ομάδα νέα κατ’ όνομα αλλά και κυριολεκτικά.

Προέρχεται από τη συνένωση δύο σωματείων της Αμφιλοχίας: του Παναμβρακικός Μπούκας και του Αμφίλοχου. Πέρσι, τη σεζόν 2016-2017 δηλαδή, η ο πρώτος κέρδισε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και πήρε για πρώτη φορά την άνοδο στη Γ’ εθνική και κάπως έτσι έγινε η «ποδοσφαιρική παντρειά» των δύο ομάδων της περιοχής. Αποφασίστηκε να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ως «Νέος Αμφίλοχος 2017.

Να σημειωθεί ότι μόνο ο Αμφίλοχος είχε στο παρελθόν συμμετοχή στις εθνικές κατηγορίες και μάλιστα… πολύ-πολύ παλιότερα, τη δεκαετία του ’70 (συγκεκριμένα τη σεζόν 1978-1979) είχε συμμετάσχει στη Γ’ Εθνική, ενώ αρχότερα είχε κάποιες παρουσίες στην Δ’ Εθνική (η οποία δεν υπάρχει πλέον ως θεσμός).


Περισσότερα: