Εκδικάστηκε η έφεση του Μακεδονικού, έως την Παρασκευή η απόφαση, 11 ή 15 Μαΐου πιθανή έναρξη των μπαράζ


Έχουμε στην κυριολεξία ξεχάσει πως υπάρχουν και τα μπαράζ των επτά πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής για άνοδο τεσσάρων ομάδων στη δεύτερη κατηγορία.

Έχει τελειώσει πριν από 1, 5 μήνα το πρωτάθλημα και οι ομάδες ακόμα περιμένουν κάνοντας προπονήσεις και φιλικά…

Και έχει ο Θεός…

Σήμερα λοιπόν η έφεση του Μακεδονικού εκδικάστηκε με περιπετειώδη τρόπο, εντάσεις και… λιποθυμίες, με την έδρα να αποφασίζει την κατάθεση υπομνημάτων έως το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η απόφαση αυτή θα κρίνει τον πρωταθλητή στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Μακεδονικό και την Κοζάνη και αυτός ο τίτλος θα δώσει στην ομάδα τη δυνατότητα να πάρει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια ανόδου στην Superleague 2 μέσω των μπαράζ των επτά πρωταθλητών.

Βέβαια,  αν χάσει το ματς η ΑΕ Λευκίμμης, θα μείνει στην κατηγορία ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων. Οπότε υπάρχει διπλό ενδιαφέρον

Η απόφαση υπενθυμίζουμε αφορά τη χρησιμοποίηση του ποδοσφαιριστή Θεοδωράκη από πλευράς ΑΕ Λευκίμμης, στην αναμέτρηση με τον Μακεδονικό για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο, ενώ αναμένεται να παρθεί έως την Παρασκευή (6/5), με την ΕΠΟ να περιμένει για να ορίσει την έναρξη των μπαράζ ανόδου.


Περισσότερα: